sofia58 sier: Jeg er ny her Ønsker ærlige og åpen mann??
Skriv Skriv her Skriv i megafonen

Kristendom – rettesnor i søken etter kjærlighet

Kristendom er en monoteistisk religion utgått fra jødedommen. Kristendom bygger på følgende fundamentale trossetninger som at Gud er jordens skaper, Jesus Kristus er Guds sønn og verdens frelser og at Jesus Kristus døde på et kors og oppstod på den tredje dag. Selv om de kristne i dag tilhører ulike kirkesamfunn er det enighet om noen grunnleggende kristne dogmer.

Kristendom – rettesnor i søken etter kjærlighet

Kristendom – bekjennelsen til Jesus

Et minste felles grunnlag for kristendom er bekjennelsen til Jesus Kristus som Guds sønn som døde og oppstod for menneskenes frelse. For kristne mennesker på jakt etter kjærlighet og romantikk på nett er disse fellesnevnerne viktig. Kristen Date en møteplass for kristne mennesker på søken etter kjærlighet og med kristendom som en viktig rettesnor. Er kristne verdier og grunnverdier viktig for deg kan du finne kristen romantikk her.

Kristen Date er nettstedet for deg som har relasjoner til kristendom, og som ønsker å møte likesinnede på internett. Man trenger ikke å gå langt tilbake i tid før folk ville stusset på en kombinasjon mellom kristendom, dating og internett. Men faktum er at vårt nettsted har stor suksess med å tilgjengeliggjøre et slikt tilbud for mennesker med relasjoner til kristendom.

Vi tilbyr samme type medlemskap til alle våre medlemmer. Å komme i kontakt med andre mennesker med interesse for kristendom bør være effektiv og rimelig. Vi ønsker at alle skal ha samme muligheter for å finne kjærligheten eller en ny venn, til en lav pris uten forpliktelser som bindingstid ol.

Registrer deg i dag og bli medlem av vår nettdating tjeneste med relasjoner til kristendom. Har du andre spørsmål om hvordan du finner kristen romantikk på nettet, ta kontakt med oss via våre kontaktsider.

Bli medlem | Dette får du | Lav kostnad

sofia58 sier: Jeg er ny her Ønsker ærlige og åpen mann??
Skriv Skriv her Skriv i megafonen
annonseRadio 3:16