Her kan du skrive en melding som vil vises for alle på KristenDate.no.
Skriv Skriv her Skriv i megafonen

Møteplassen for kristne

KristenDate er Norges største møteplass for mennesker med kristne verdier og tradisjoner. Her kan du komme i kontakt med likesinnede, enten du søker vennskap eller den store kjærligheten.

Hvorfor velge oss

På KristenDate handler det ikke bare om å finne en date - det handler også om å finne en som deler ditt livssyn, dine verdier og din tro. Dette gir et godt fundament i forholdet, og felles tanker og visjoner for fremtiden. Vi ønsker at du skal finne den ene som er verdt å satse på. I gode og onde dager.

Om KristenDate.no

Med tusenvis av aktive medlemmer, får vi stadig tilbakemeldinger fra par som har funnet lykken hos oss. Vi er glade for å være en plattform der kjærlighetshistoriene blomstrer, og håper å kunne hjelpe deg med å skape din egen historie!

Nyttige funksjoner

KristenDate er en møteplass spekket med sosiale funksjoner. Her kan du opprette en profil, søke etter medlemmer utfra dine egne preferanser, dele bilder, sende og motta meldinger, sende venneforespørsler, trykke «liker» på profiler, opprette favoritter, prate i megafonen, se hvem som har besøkt din profil, diskutere i forumet og mye mye mer.

Tjenesten har også avanserte varslingsfunksjoner, samt sikkerhetsmekanismer som blant annet brukerverifisering via SMS. Alt for å gjøre KristenDate til en trygg og sikker møteplass for våre medlemmer.

Hva koster det?

Du kan opprette en profil på KristenDate uten å betale noe som helst. Som gratis medlem kan du søke opp og lese alle profiler, sende meldinger, venneforespørsler og «liker», opprette favoritter og prate i megafonen. Du kan også benytte vårt forum uten å være betalende medlem.

Dersom du ønsker full tilgang til alle våre funksjoner kan du oppgradere til et fullverdig medlemskap. Dette koster kun 49 kr/mnd. ved betaling via bankkort. Medlemskapet er løpende, og har ingen bindingstid. Du står derfor fritt til å avslutte medlemskapet når du selv måte ønske det.

Bli medlem

Her kan du skrive en melding som vil vises for alle på KristenDate.no.
Skriv Skriv her Skriv i megafonen
annonseRadio 3:16