sofia58 sier: Jeg er ny her Ønsker ærlige og åpen mann??
Skriv Skriv her Skriv i megafonen

Kristen romantikk – kristne grunnverdier

Kristen romantikk får du på Kristen Date som er Norges største møteplass for mennesker med kristne verdier og tradisjoner. På Kristen Date finner du mennesker med samme livssyn, verdier og ambisjoner i kjærlighetslivet. Dette kan det bli kristen romantikk av. Mange av våre medlemmer har funnet kjærlighet og romantikk på nettet.

Er kristne verdier og grunnverdier viktig for deg kan du finne kristen romantikk på Kristen Date. Registrer deg på våre nettsider i dag og bli medlem. Har du andre spørsmål om hvordan du finner kristen romantikk på nettet, ta kontakt med oss via våre kontaktsider.

Kristen romantikk – kristne grunnverdier

Kristen romantikk – kjærlighet på nett

Mange medlemmer har funnet kristen romantikk hos oss gjennom å finne sin store kjærlighet på nett. Kanskje er det din tur å treffe den store kjærligheten, eller en ny venn. Lever du et aktivt kristent liv eller ønsker å treffe en med en kristne verdier er du hjertelig velkommen til å bli medlem hos oss på Kristen Date.

På Kristen Date er det enkelt å finne kjærligheten på nett. Det eneste du trenger for å opprette en brukerprofil hos oss er at du registrerer deg med ditt mobilnummer. Medlemskapet trer i kraft umiddelbart etter registrering. I tillegg er det ingen bindingstid, og du kan når som helst avslutte ditt medlemskap hos oss, forhåpentligvis etter at du har funnet kjærligheten på nett. Medlemskapet er løpende til du selv velger å avslutte det. Aldersgrense for medlemskap på Kristen Date er 15 år.

Bli medlem | Dette får du | Lav kostnad

sofia58 sier: Jeg er ny her Ønsker ærlige og åpen mann??
Skriv Skriv her Skriv i megafonen
annonseRadio 3:16