Her kan du skrive en melding som vil vises for alle på KristenDate.no.
Skriv Skriv her Skriv i megafonen

Hvordan skrive en datingprofil

Du har én sjanse til å fange drømmepartnerens interesse. Gjør din profil susen? Vi gir deg gode retningslinjer for å bygge opp en appellerende profil.

Bildet

Det er en kjent sak at: PROFILBILDE = FLERE HENVENDELSER

Legg ut et bilde som du mener representerer deg. Det er bra om du ser ekstra flott ut men det er viktig at live-utgaven ikke virker ”skuffende”. Vær oppmerksom på at ikke alle søker etter modeller og utpregete skjønnheter. De fleste ønsker å finne en akkurat så attraktiv som man føler seg selv.

Teksten

Det er ikke meningen at folk skal bli kjent med deg ved første klikk. Profilen skal gi et godt førsteinntrykk og vekke oppmerksomheten til den som titter innom. Teksten bør i korte trekk få frem de sidene ved deg som du ønsker å formidle. Liker du turer i skog og mark og ønsker en partner å dele de med? Da er det lurt å få med dette. Er du den mer urbane typen som liker café-livet og helst tar asfalt-ferie med shopping som mål? Skriv det ned, men bruk gjerne humor og selvironi for å formidle dine egenheter.

Er målet med profilen å finne mannen/kvinnen i ditt liv er det absolutt lurt å skrive dette. Unngå likevel for mye vektlegging av ønsket om mange barn, brudekjolen som ligger klar og stasjonsvognen som snart er innkjøpt. Du skal vise hvem du er og hva du søker etter, men det finnes en fin grense mellom seriøs og desperat. Ikke vipp over!

Humor

Det skader aldri å vise humor i en profil. Kjemien og tonen mellom to parter kan være avgjørende for om det hele funker. Vær imidlertid oppmerksom på at humor skriftlig ikke alltid er det samme som humor muntlig. Tenk igjennom spøkene du drar, vær kritisk og bruk magefølelsen. Gullkorn og tilfeldig humor er alltid mer sjarmerende enn annstrengt humor. Forsøker du hardt å være morsom er sjansen for å bomme stor. Følg den gyldne regel: Vær deg selv!

Informasjon

Det finnes noe som heter ”for mye” informasjon. På mange datingsider blir man for eksempel spurt om politisk retning, inntekt og intime detaljer:

Er det viktig at partneren har samme politiske syn som deg er det antagelig lurt å ta dette med. Er det ikke så viktig risikerer du å skremme unna Høyre-velgere om du selv er SV-tilhenger. Tenk igjennom det!

Når er det naturlig å ta steget mot fysisk intimitet? Vel... Er dette virkelig noe du ønsker å opplyse verden om? Husk at mange profiler ligger åpent på nettet og alle som ønsker kan ta en titt. Vi anbefaler å ta denne informasjons-utvekslingen når dere har pratet litt eller datet en stund.

Det kan være dumt å oppgi inntekt, spesielt dersom du nærmer deg tittelen ”millionær”. Hvorfor? Du risikerer å tiltrekke ytterpunktene ”gold-diggers” eller karriere-jagere! Penger bør ikke være en faktor for forelskelse, så hvorfor oppgi en sum?


Til syvende og sist er det i virkeligheten det hele skal klaffe. En som faller for din profil bør finne de samme egenskapene på date. Vær derfor ærlig. Husk: Ærlighet varer alltid lengst!

Bli medlem | Dette får du | Lav kostnad

Her kan du skrive en melding som vil vises for alle på KristenDate.no.
Skriv Skriv her Skriv i megafonen
annonseRadio 3:16