sofia58 sier: Jeg er ny her Ønsker ærlige og åpen mann??
Skriv Skriv her Skriv i megafonen

Kjærlighet ved første klikk

Det er fem år siden Hanne (29) og Jostein (34) traff hverandre for første gang. Siden den gang har det gått slag i slag. Med ring på fingeren og en ivrig pjokk løpende rundt er de beviset på at man kan finne kjærligheten på nett.

Kjærlighet ved første klikk- Det var jeg som sjekket opp Jostein, sier Hanne stolt. Hun nærmet seg 25 år og var fast bestemt på å finne den store kjærligheten. – Jeg ville ikke lenger surre rundt, jeg ville finne en mann å etablere meg med. Drømmen var romantisk bryllup, stort hus og familie. De hadde begge datet litt og truffet flere kandidater på nett: - Det klaffet bare ikke, sier Jostein. Han lette etter noen det sa pang med, men dro skuffet hjem gang etter gang.

April 2003 tittet Hanne på ulike dating profiler. – Jeg bladde meg gjennom og plutselig skjedde det noe med meg, det var noe jeg hadde sett! Hun bladde seg tilbake og så rett inn i to snille, smilende øyne. Ivrig leste hun gjennom profilen og for hvert ord vokste det en optimisme i henne: - Dette var mannen! Dette var mannen jeg skulle dele livet med. Jeg kunne føle det helt ut i fingerspissene. Avstandsforelsket trykket hun famlede frem en mail til Jostein. Hva hun skrev husker hun ikke, men svaret kom bare noen minutter etterpå. – Det var så tøft at hun tok kontakt. Hun var direkte og søt.

De sendte mange mail frem og tilbake før de en dag bestemte at de skulle møtes. – Plutselig var jeg nervøs igjen! Hanne var etter hvert blitt vant med blind date, men denne gangen var det annerledes. – Jeg kjente med hele meg at dette var riktig, at vi passet for hverandre. Det var med sommerfugler i magen hun entret caféen og lette forsiktig etter mannen hun håpet å en dag gifte seg med. – Hun var så vakker, forteller Jostein. Han var solgt øyeblikket han så henne. – Jeg var sikker på at hun var alt for pen, at hun aldri kom til å falle for en som meg. Daten var vellykket. Ordene fløy og tiden løp av gårde.

Utålmodig sendte Hanne en SMS til Jostein med en gang hun var innenfor døren etter daten. – Jeg ble så overrasket, og så glad. Drømmedama ville møte meg igjen! Det ble flere dater og til slutt var de sammen hver dag. Tidlig hadde de samtaler om fremtiden og allerede etter en måned som par bestemte de navnet på sin førstefødte; Mia eller Mats.

Et år etter deres første date gikk Jostein ned på kne der de møttes første gang: - Jeg gråt av lykke forteller Hanne. Året etter hadde de en romantisk og vakker seremoni med sine nærmeste. På 3-årsdagen satt Hanne i deres nykjøpte hus i Asker med en liten spire i magen. Mats kom til verden 9 måneder senere og de var en lykkelig liten familie på tre. – Det var den største dagen i mitt liv, fastslår Jostein. De ser forelsket og hemmelighetsfullt på hverandre: – Om et halvt år får han en like lykkelig dag igjen, smiler Hanne til meg. Hun har nemlig en liten i magen, en Mia om de ikke tar helt feil.

Bli medlem | Dette får du | Lav kostnad

sofia58 sier: Jeg er ny her Ønsker ærlige og åpen mann??
Skriv Skriv her Skriv i megafonen
annonseRadio 3:16