Her kan du skrive en melding som vil vises for alle på KristenDate.no.
Skriv Skriv her Skriv i megafonen

Forum > Religion og tro > Debatt

Anonym
Opprettet 24.08.2023 av Anonym.
Nådegavene. Fungerer disse i dag?
Paulus snakket om nådegavene i 1.Kor.12. Fungerer disse i dag eller døde de ut med den siste apostel?

Svar på innlegg

Anonym
#1. Postet 25.08.2023 av Anonym
Svar til Compaq. Du skriver her at de miraklene Jesus gjorde bare var av midlertidig verdi,og at dem han helbredet ble syke igjen med tiden??Hvor i Bibelen står det??
Alle dør en dag,men det vil ikke si det samme som at det skjer pga sykdom.
Anonym
#2. Postet 27.08.2023 av Anonym
JV som kommenterer i dette innlegget driver med en helt forkastelig vranglære om det meste. De påstår til og med at Jesus og erkeengelen Mikael er den samme. Det sier jo sitt.
Anonym
#3. Postet 28.08.2023 av Anonym
Svar til Combaq. Det virker som om at du leser en annen Bibel i dine svar på det meste. I min Bibel står det tydelig at det er Jesus som skal dømme verden i bla Johannes 5.22:"For heller dømmer ikke Faderen noen,men har overgitt hele dommen til Sønnen,v 27:og han (Faderen)har gitt ham (Jesus) makt til å holde dom fordi han er menneskesønn.. Apgj.10.42:"Han (Jesus) bød oss å forkynne for folket og vitne at han (Jesus) er den som Gud har satt til å være dommer over levende og døde". Jeg savner mere Jesus fokus i dine svar og forkynnelse. Det virker som JV ikke kjenner ham. I Joh.14.21 står det:"Den som elsker meg (Jesus)skal bli elsket av min Far,og jeg skal elske ham og åpenbare meg for ham". Jeg spør deg da direkte Compaq som jeg synes du kan svare på: Har dere mange vitnesbyrd i deres forsamlinger om at Jesus har åpenbart seg på noen måte for hver enkelt som han sier her i dette Skriftstedet??
Anonym
#4. Postet 28.08.2023 av Anonym
Combagq. Hele Bibelen handler om Jesus fra 1.Mosebok til slutt i Joh.åp. Han går som en rød tråd gjennom alle Skriftene. I 1.Mosebok står det at i begynnelsen var "Ordet" og i Joh.1 bekreftes bla at Jesus er "Ordet". Jesus sier også om seg selv at han er Alfa og Omega,begynnelsen og enden Joh.Åp.22.13. Jesus har aldri blitt skapt men har vært fra evighet av. Jesus kom til jorden pga en ting og det var å dø for våre synder Rom.3.23 -26.
Johannes 1.12 sier at alle dem som tok imot ham (Jesus),dem gav ham rett til å bli Guds barn,de som tror på hans navn.
Legg merke til at her står "alle" og da gjelder det ikke bare Jehovas Vitner som ikke er beskrevet noen plass men Jesus vitner står det masse om i DNT og det er Han det handler om alt sammen.
Vi har en mektig og stor Jesus som vi har alt å takke for at han var villig til å dø på et kors og led for vår skyld.
Anonym
#5. Postet 29.08.2023 av Anonym
doggidogg2. Jeg svarte compaq på hans siste innlegg. Ellers synes jeg andre her svarer både deg og ham greit på mitt spørsmål i ledertråden ang nådegavene og jeg er enig med dem.
Anonym
#6. Postet 03.09.2023 av Anonym
Joseph. Veldig bra svart av deg. Det er klart at om man går i en kirke/menighet der ikke lederskapet underviser om nådegavene,men som i steden feks forkynner at disse døde ut med den siste apostel,så "struper" de med det alt sammen. Forsamlingen går da glipp av disse velsignelsene som nådegavene er. Men heldigvis så er det også en del menigheter som legger vekt på dette og praktiserer dem. Jeg har selv vært vitne til mange helbredelser feks på nært hold under forbønn på slike møter og mange av de andre nådegavene i funksjon i løpet av 40 år som jeg har vært med.
Anonym
#7. Postet 03.09.2023 av Anonym
OG

Kristus er "ledelsen" i denne menigheten:

"Og han er HODET for legemet, som er menigheten...for han i ALT skal være den fremste." Kol. 1:18
Doggidogg.

Nå er det Paulus som som har skrevet både Kol. 1.18 som du nevner her og 1.Kor. 12 og 14. Han motsier ikke seg selv på noen måte.
Du får ta deg et studie om nådegavene og tjenestegavene han skriver om i de to sistnevnte.
Anonym
#8. Postet 03.09.2023 av Anonym
Bra. Jeg liker enkle og korte svar og respekterer ditt syn.
Tangen. Mitt korte svar til deg også er, at jeg er helt enig med Joseph, at det du kommer med her ikke stemmer med Bibelen.
Anonym
#9. Postet 04.09.2023 av Anonym
I disse spørsmåla har vi helt fri vilje Synnøve og jeg respekterer ditt syn!
Tangen.
Når du kommenterer så burde du referere til Skriftsteder som bekrefter det du skriver.
Anonym
#10. Postet 04.09.2023 av Anonym
Sant nok, vanligvis burde man det, men burde ikke teksten i seg i det jeg skriver ringe ei bjelle om man har lest Bibelen? Jeg kan godt legge ved skriftsteder seinere.
Tangen.

Det ringer i mange bjeller hvis ting som blir skrevet ikke stemmer med Guds Ord.

Derfor må vi henvise til skriftsteder med det vi mener om ting som kan bekrefte om det er rett eller ikke.

Se svaret AndersW gav deg.
Her kan du skrive en melding som vil vises for alle på KristenDate.no.
Skriv Skriv her Skriv i megafonen
annonseRadio 3:16