NEDZED sier: bare raskt innom,ønsker alle en god helg :D
Skriv Skriv her Skriv i megafonen
Anonym
Opprettet 30.08.2019 av Anonym.
Klimakrise, advetist endetid.4
.

«De (som djevelen har påvirket) vil påstå at mennesker provoserer Gud når de misbruker søndagen, og at denne synden har medført ulykker som ikke vil opphøre før søndagsfeiring blir strengt håndhevet.» (EGW. MHK s. 491.)

«Andre nasjoner vil følge USA’s eksempel. Det er i USA det begynner, men den samme krisen vil ramme vårt folk i alle deler av verden». (EGW. 6 Test. s. 395.)

«For å vinne popularitet vil både den lovgivende og utøvende myndighet.. gi etter for folkets krav om en lov som innskjerper søndagshelligholdelse.» (samme kilde.)

«Prester som benekter gyldigheten av Guds lov, vil fremholde fra prekestolen at mennesket har plikt til å rette seg etter øvrigheten fordi den er fra Gud.» (samme kilde.)

«Hele verden vil bli opphisset til fiendskap mot syvende-dags adventistene, fordi de ikke vil føye pavemakten ved å ære søndag, som er innstiftet av denne antikristelige makt. Det er Satans hensikt å utrydde dem, slik at hans overherredømme på jorden ikke trekkes i tvil». (EGW. TM 36.2.)

«De som holder den bibelske hviledagen i hevd, vil bli fordømt som fiender av lov og orden, slike som ødelegger samfunnsmoralen.. og bringer Guds straffedommer over jorden. Deres (de trofastes) samvittighetsskrupler, vil bli fremstilt som trass, stahet og forakt for øvrigheten, og de vil bli stemplet som opposisjonelle». (EGW. MHK s. 492.)

Svar på innlegg

Anonym
#1. Postet 31.08.2019 av Anonym
Amen! Enig i absolutt alt du skriver Trond.
Anonym
#2. Postet 31.08.2019 av Anonym
NEDZED sier: bare raskt innom,ønsker alle en god helg :D
Skriv Skriv her Skriv i megafonen
annonseRadio 3:16