Agenda 3:16
KristenDate
KristenDate sier: Husk at de som selv er aktive og sender meldinger også er de som opplever best respons fra andre. Ha en fin torsdag :)
Skriv i megafonen

Forum >> Politikk og samfunn >> Debatt


Åpne profilen til Ester

Vet du hva som foregår nå, ja vet du det??

Kjære venner, nok er nok!! Engasjer dere...Her følger fyldig info om hva som nå foregår i vårt land og hele verden, satt i sammenheng og system. Så anbefaler å få med deg hele klippet. Og del det gjerne på facebook eller andre kanaler du bruker! Her omhandles ams måleren,skysåing,overvåkning,chippen, miljøbløffen,agenda 21 osv osv...hva er hensikten,hvem står bak...ikke bla forbi dette her,men få med deg denne! Våkn opp fra tornerosesøvnen!!
Mange sover i den siste tiden, før Jesus kommer igjen. Både åndelig sett,men og samfunnsmessig.Ikke vær den som sover!! I dag blir mange bedratt, og verden vil bli bedratt og løyet for. Dette legger jeg ut for at du skal våkne opp, og se selv hva som skjer, og handle, for din egen del og andres!

Der er også mye annet som kan trekkes med som brukes som virkemiddel for agenda 21,som ikke er tatt med i klippet og det er vaksineringsprogrammet. Sett deg inn i det!

https://www.youtube.com/watch?v=WuaRN5gGnQg&feature=youtu.be&fbclid=IwAR3kaofkwNF4mYXufFRNxlt2U7tC6sU5xLw5C4zfaNuYrJLCA3FHe49tVWk
Ingen har besvart dette innlegget!