KristenDate på iOS og Android
Grønnte
Grønnte sier: Noen som er våken ?
Skriv i megafonen

Nettdating magasinet

Om nettdating
Det var en gang man grøsset av ordet ”kontaktannonser”, rødmet om datingprofilen ble avslørt, eller fant på løgner om hvordan man egentlig møttes! I dag er nettdating en av de mest brukte metodene for å finne den store kjærligheten.
Hvordan skrive en datingprofil
Du har én sjanse til å fange drømmepartnerens interesse. Gjør din profil susen? Vi gir deg gode retningslinjer for å bygge opp en appellerende profil.
Dating tips
Hvordan skal du gå frem når du skal be med noen ut på date? Her gir vi deg noen gode råd og tips som kan være verdt å ha i bakhodet før du setter i gang.
De fem viktigste elementene til en suksessfull date
Å gå på date kan være både morsomt og skummelt på en gang. Litt forberedelse i forkant er ofte veldig smart, her kan du lese om fem viktige elementer for at din date skal bli suksessfull.
Den første daten
Du har peilet inn din drømmepartner på nett, tatt kontakt, flørtet forsiktig, blitt sjarmert og har avtalt en date. Det er nå det vil briste eller bære.
Kjærlighet ved første klikk
Det er fem år siden Hanne (29) og Jostein (34) traff hverandre for første gang. Siden den gang har det gått slag i slag. Med ring på fingeren og en ivrig pjokk løpende rundt er de beviset på at man kan finne kjærligheten på nett.

Logg inn
Fødselsdag i dag
Finn en venn eller kjæreste på KristenDate.no