Radio 3,16
Agenda 3:16
Angela
Angela sier: Hvordan går det med deg? Les viktig informasjon i profilen min
Skriv i megafonen

Forum >> Tilbakemeldinger >> Debatt


Åpne profilen til cariocarj01

Fjerne profiler med mer enn 6 måneder inaktiv

Hei,

Jeg tror at det kommer til å bli letere å bruke KD hvis dere kunne fjerne profiler med mer enn 3 måneder inaktiv.


Åpne profilen til KristenDate

Hei,

Vi ser at de fleste medlemmene hos oss logger inn jevnlig, men det hender også at enkelte har en periode der de ikke er like aktive. Veldig ofte er det slik at disse medlemmene igjen blir aktive etter en viss tid. Vi synes det er feil å ta bort en profil uten eierens samtykke, derfor oppfordrer vi heller brukere til å logge inn og være aktive eller selv avslutte sin profil dersom han/hun ikke lenger ønsker å benytte vår tjeneste.
 
Dersom et medlem ikke har vært aktivt på en stund kan altså det at du sender vedkommende et brev være det som gjør at denne personen velger å logge seg inn og lese ditt brev.
 
Kan til slutt nevne at vi har planer om å legge inn muligheten for å kunne sortere medlemmer etter når de sist var innlogget. Slik det er nå så vises de nyeste medlemmene først i vårt brukersøk etc.
 
Ønsker deg en fortsatt fin dag :)

Vennlig hilsen
KristenDate
Åpne profilen til Rex1973
Kjære KD. Dere svarer, men svarer egentlig ikke på spørsmålet. Det er akkurat som at dere ikke ønsker å rydde vekk gamle inaktive profiler. Det er profiler her inne som er 10 år gamle. Teksten er ikke endret og man forstår fort at profilen umulig kan være oprativ. Man kan jo da egentlig lure på hvor mange profiler som egentlig er aktive her inne. Jeg har til og med opplevd å finne profiler her inne på fra personer som idag er i et forhold, forlovet og/eller gift.

Misforstå meg ikke. Jeg synes siden deres er en av de bedre datingsidene på nett, men den burde også være ærlig og ekte. Det er vel innenfor kristne etikk og moral det?

Rydd opp og fjern de profilene dere også vet ligger i dvale, eller kontakt eierne og spør om de fortsatt ønsker å ha profilen der.
Åpne profilen til Karmøy85
6 måneder er kort tid, men kunne godt tatt kontakt med de som ikke har vært her det siste året