KristenDate på iOS og Android
Agenda 3:16
Skriv en hilsen til alle på KristenDate.no
Skriv i megafonen
Skriv i megafonen

Forum >> Politikk og samfunn >> Debatt


Åpne profilen til BygdeKar

KD en skremmende plass ???

Kristendate har blitt ein skremmande plass med alle dere anti covid , konspirasjonsteoretikere 
mot vaksinen, noen som sannsynligvis støtter til terrorhandling ( les stormingen av kongressen ),   
og ikkje minst deling av farlig propoganda...  dere snakker om fake news media om nrk tv2 vg dagbladet osv 
men i samme vende så hyller dere ekstreme blogger som reset og document. 
Det er ein grunn for at forumet ikkje er meir brukt enn kva det er. At det faktsik er dei samme 5-10 samme personane som skriver innlegg mot og for innlegg. Og det er at folk faktisk ikkje gidder når dere blir så ektreme.  Desse hører ikkje på logiske forklaringer.  Vil ikkje høre på "fornuftig sans" 
Og det er desse som også har gjort KD utrivelig.  


PS  Har redigert  litt på innlegget mitt. Etter oppfordring. :)   
Viser side 1 av 3 sider, 10 kommentarer per side
Første |   << Forrige  Neste >>  |  Siste
Åpne profilen til pensjon
At folk som leser alternative medier blir beskyldt for å være farlige, at folk som er anti-covid er konspirasjonteoretikere, støtter terrorhandlinger som stormingen av kongressen, og i tillegg sprer farlig propagagnda....er vel noe av det mest ekstreme og unyanserte jeg har lest på trykk...og kan ikke ha annen hensikt enn å stoppe ytringsfriheten!...og kanskje mere til. 
Åpne profilen til August afternoon
1.Jeg er uenig i hvert ord du sier,men vil til min dødsdag forsvare din rett til å si det.(Voltaire..).

2.Frihet betyr retten til å si det andre ikke vil høre.(George Orwell..).

3.Et demokrati er en stat hvor den frie meningsutveksling ikke ender med en begravelse.(Winston Churchill..).
Åpne profilen til SandMan
Den som sover under ett demokrati våkner opp i ett diktatur. 
Guds Ord sier i den Hellige lov at du ikke skal følge mengden i det som er ondt.
og hvem idag ville ha vært gårsdagens nazister?! tørr jeg påstå slike som deg! 

Det å tenke kritisk idag er nesten blitt et skjellsord. 
Åpne profilen til PåDenneKlippen

Dette fikk meg til å tenke på hvordan verden vil til slutt reagere mot de som er lydige mot Guds ord og holder sabbaten på Lørdag. De vil til slutt bli sett på som "ekstremister" og folk vil ikke protestere da de blir forfulgt, landsforvist, arrestert eller behandlet som slaver.


"Etter hvert som arbeidet med å håndheve søndagen blir mer dristig og målbevisst, vil landets lover bli brukt mot dem som holder Guds lov i hevd. De blir truet med bøter og fengsel, og noen får tilbud om innflytelsesrike stillinger og annen form for belønning og privilegier hvis de vil oppgi sin tro. Men de svarer uten å nøle: «Vis oss fra Guds ord at vi tar feil.» Det var dette Luther svarte under lignende forhold. De som står anklaget, vil med stor kraft forsvare sannheten. Noen av dem som hører på, blir overbevist og bestemmer seg for å rette seg etter alle Guds bud. Slik blir lyset tent for tusener som ellers ikke ville ha vært informert.

Samvittighetsfull lydighet mot Guds ord vil bli behandlet som opprør. Foreldre som er forblindet av djevelen, vil opptre hardt og strengt mot barna sine som er troende. Arbeidstagere som vil rette seg etter Guds bud, vil lide overlast. Ømme følelser blir undertrykt, og barn blir gjort arveløse og jaget hjemmefra. Det Paulus sier, blir bokstavelig oppfylt: «Alle som vil leve et gudfryktig liv i troen på Kristus Jesus, skal bli forfulgt.»

Når de som forfekter sannheten, nekter å ære søndagen, blir noen av dem arrestert. Andre blir landsforvist eller behandlet som slaver. Menneskelig sett høres dette nå umulig ut. Men når Guds Ånd blir fjernet fra menneskene, og de som hater hans bud kommer helt under djevelens kontroll, vil det skje underlige ting. Menneskenaturen kan bli uhyggelig grusom når gudsfrykt og kjærlighet mangler. "


- Mot Historiens Klimaks.  http://www.mothistoriensklimaks.no/
 

Åpne profilen til pensjon
....dere snakker om fake news media om nrk tv2 vg dagbladet osv 
men i samme vende så hyller dere ekstreme blogger som reset og document. 

Ekstremistene hører ikkje på fornuftig sans 

 NYHET FRA NTB (og ikke fake news) FOR 4 DAGER SIDEN: 

"STATSFORVALTEREN I TRØNDELAG GA ANSATTE KORONABONUS:

- Dette var et arbeidsgiverkrav, og kom ikke fra de ansattes organisasjoner, sier organisasjons- og utviklingsdirektør Roar Veiseth til Trønder-Avisa. 

Utbetalingen på tilsammen 1, 35 millioner kroner kom etter siste lønnsforhandling. Veiseth viser til at mange av de ansatte har hatt et svært krevende år på hjemmekontor, og har strukket seg svært langt i å ivareta samfunnsoppdraget. De ønsket ikke å differensiere utbetalingen. Veiseth ønkser ikke å kalle det bonus. 

- Bonus er noe private virksomheter opererer med, det gjør ikke Statsforvalteren, sier han." 


Noen bedre?
Åpne profilen til LS82
Lite spørsmål Bygdekar:  Hva er din definisjon av ekstremisme?  Hva er din definisjon av "konspirasjonsteorier"?  

Når det gjelder "utrivelig" så skal jeg jammen si at Jesus selv var rimelig utrivelig for mange av de som hørte han når han blant annet snakket om at de kom til "å dø i sine synder og gå til Helvete" m.m. Han var faktisk så "utrivelig" at de til slutt korsfestet han.   Det gjorde de forøvrig med alle apostlene også unntatt Johannes(døde naturlig tross forfølgelse og eksil til Patmos). Bartolomeus ble flådd levende, Andreas ble korsfestet på et krysskors(Andreaskorset),  Peter ble korsfestet opp-ned(etter eget ønske),  Paulus ble halshugd, Thomas ble slått ihjel med stokker, Johannes Døperen  og Jakob ble halshugd osv.  Vi ser det også videre i kirkehistorien at de sanne kristne enten ble drept eller opplevde sterk forfølgelse. Les gjerne Ignatius brev og martyrium, Polycarps martyrium , Justin  Martyr, Laurentius, Ireneus,  Chrysostomos(Gullmunnen), og videre helt til reformasjonen med John Wycliffe, John Hus, William Tyndale, John Bunyan og ikke minst vår egen Hans Nielsen Hauge. 

Tror du virkelig disse folka hadde et budskap som sammenfalt med det de korrupte styresmaktene hadde?  Styresmaktene og myndighetene i dag er på en måte mye verre. Den uskrevne formålsparagrafen i skolen og ellers i dag er at livet er blitt til ved en blind utvikling gjennom millioner av år og at vi har stinn brakke med apekatter , amfibier, slimåler, bakterier og annet avskum i ættetavla. Blir jo ikke mer ugudelig og anti-bibelsk enn det. De samme styresmaktene har også bestialsk sørget for å slakte/massakrere millioner på millioner av de mest uskyldige skapninger, nemlig barnet i mors mage.(blir jo ikke mer uskyldig enn det). Synderegisteret her i Vesten er mildt sagt så stort og perverst at det er fullt forståelig at folk undrer seg over at dommen enda ikke har falt i form av ild og svovel. Men man må jo huske at det å bli overlatt til seg selv er den verste dommen som kan skje.  Les f.eks. Romerne kapittel 1:25 .."de som byttet Guds sannhet bort mot løgn og æret og dyrket skapningen fremfor skaperen, han som er velsignet i evighet. Amen. 26 Derfor overgav Gud dem til skammelige lyster; for både deres kvinner forvendte den naturlige bruk til den unaturlige.   Det gjentas flere ganger i det kapittelet.(Han oppga dem, han oppga dem..)  Bibelen ellers har mange lignende advarsler.  Hosea 4:17 "La bare Efraim fare, hans sjel er knyttet til avgudene".  Salme 92:8: Når de urettferdige skyter opp som gress, og alle som gjør urett, blomstrer, er det for at  de skal utryddes for evig tid. + mange andre vers.
Selvsagt finnes det tullete innspill her som strider med Bibelen og sunn fornuft(som at jorda skal være flatt bl.a), men du kan ikke samle alt oppi en kurv  av den grunn.  Det siste klippet som er lagt ut er også rimelig på jordet spør du meg.(kommentert i annen tråd).  Men jeg skjønner at folk kan bite på mye sprø ting når man ser hva slags desinformasjon som media og styresmakter spyr ut.  Sikkert mange som tenker at det stikk motsatte av konsensus er sant HELE tiden.  Men selv en stoppet klokke har rett en gang om dagen:) Stort sett helt på trynet, men unntaksvis kan de treffe.
Åpne profilen til Tangen
Lite spørsmål Bygdekar:  Hva er din definisjon av ekstremisme?  Hva er din definisjon av "konspirasjonsteorier"?  

Når det gjelder "utrivelig" så skal jeg jammen si at Jesus selv var rimelig utrivelig for mange av de som hørte han...Veldig bra innlegg Lasse, bør leses av alle. 
Åpne profilen til Ester
Kristendate har blitt ein skremmande plass med alle dere anti covid , konspirasjonsteoretikere 
mot vaksinen, sannsynligvis støtter til terrorhandling ( les stormingen av kongressen ),   
og ikkje minst deling av farlig propoganda...  dere snakker om fake news media om nrk tv2 vg dagbladet osv 
men i samme vende så hyller dere ekstreme blogger som reset og document. 
Det er ein grunn for at forumet ikkje er meir brukt enn kva det er. At det faktsik er dei samme 5-10 samme personane som skriver innlegg mot og for innlegg. Og det er at folk faktisk ikkje gidder når dere blir så ektreme.  Desse ekstremistene hører ikkje på logiske forklaringer.  Ekstremistene hører ikkje på fornuftig sans 
Og det er desse ekstremistene som også har gjort KD utrivelig.  
Forumet har rett og slett blitt ein plattform  for ekstremistene der de faktisk NESTEN kun høster 
enighet.
Kristendate er rett og slett blitt ein plass for ektremister.
 


Er spennt å høre hvordan du definerer ekstremisme, og yttringsfrihet, har du egne tanker om det?Glem hva alle rundt sier? hva er ekstremisme?er det galt at folk mener noe annet enn NRK/TV2?Hvorfor er det galt? Det er lite debatter i media...har du lagt merke til det?har du reflektert over hvorfor? Jeg husker det var mye mere av det før...husker du Holmgang? folk ble sparket for de hadde andre meninger enn det "kanalen hadde"...så allerede da ble der satt en "standard" på hva som var rett og galt og mene...er det yttringsfrihet?Nå er dette gått enda lenger...tilslutt vil de forby deg å si din mening.For det finnes bare en riktig mening. Dette kalles ett diktatur. Det er der vi er på vei nå...støtter du virkelig ett diktatur?

Forumen blir det du gjør det til...og det er åpent for alle. Om folk heller ønsker å lese bare, og ikke delta så må de få lov til å gjøre det.Ikke alle ønsker å diskutere,møte motstand,argumentere...reflektere.Noen liker å ja,mene det som andre mener...go withe the flow..Ivertfall ikke skrive om det på internett. Du yttrer dine meninger,og det gjør andre også. Du går hardt ut med dine meninger og det gjør andre og. Det finnes kanskje en grunn for at du ikke høster så stor enighet i hva du mener? Folk ser selv hva som er rett og galt. En trenger ikke media,faktasjekkere,eller andre til å fortelle en hva som er riktig.De tenker sitt i sitt stille sinn,kanskje det heller ikke vil støte noen?.Folk reflekterer,og jeg for min del tror herren åpenbarer, og veileder så en ikke blir lurt.Eller ført bak lyset av ondskapens åndehær. Det er en åndskamp,og det foregår en åndelig opppvåning på mange plan nå i hele verden. (selv om NRK ikke har tatt det opp i noe program,de hater alt av åndelig karakter er forbudt der i den kanalen. Se på filmene de sender,programmene....alt er innsauset av en antikristelig ånd.) Og alle som er født på ny,kjenner til det,de ser det selv. Ånden i deg forteller deg hva som er rett og galt. Ikke NRK....ikke dagbladet...vil det si at du har en antikristelig ånd? ikke vet jeg...dette må du reflektere over....hvorfor du tar parti med en antikristelig agenda?og så klager over at der er så få som er enig med deg,på en kristen side/forum.
Åpne profilen til pensjon
Lite spørsmål Bygdekar:  Hva er din definisjon av ekstremisme?  Hva er din definisjon av "konspirasjonsteorier"?  

Når det gjelder "utrivelig" så skal jeg jammen si at Jesus selv var rimelig utrivelig ..... 

Tror du virkelig disse folka hadde et budskap som sammenfalt med det de korrupte styresmaktene hadde?  Styresmaktene og myndighetene i dag er på en måte mye verre. Den uskrevne formålsparagrafen i skolen og ellers i dag er at livet er blitt til ved en blind utvikling gjennom millioner av år og at vi har stinn brakke med apekatter , amfibier, slimåler, bakterier og annet avskum i ættetavla. Blir jo ikke mer ugudelig og anti-bibelsk enn det. De samme styresmaktene har også bestialsk sørget for å slakte/massakrere millioner på millioner av de mest uskyldige skapninger, nemlig barnet i mors mage.(blir jo ikke mer uskyldig enn det). Synderegisteret her i Vesten er mildt sagt så stort og perverst at det er fullt forståelig at folk undrer seg over at dommen enda ikke har falt i form av ild og svovel. Men man må jo huske at det å bli overlatt til seg selv er den verste dommen som kan skje.  Les f.eks. Romerne kapittel 1:25 .."de som byttet Guds sannhet bort mot løgn og æret og dyrket skapningen fremfor skaperen, han som er velsignet i evighet. Amen. 26 Derfor overgav Gud dem til skammelige lyster; for både deres kvinner forvendte den naturlige bruk til den unaturlige.   Det gjentas flere ganger i det kapittelet.(Han oppga dem, han oppga dem..)  Bibelen ellers har mange lignende advarsler.  Hosea 4:17 "La bare Efraim fare, hans sjel er knyttet til avgudene".  Salme 92:8: Når de urettferdige skyter opp som gress, og alle som gjør urett, blomstrer, er det for at  de skal utryddes for evig tid. + mange andre vers.
Selvsagt finnes det tullete innspill her som strider med Bibelen og sunn fornuft...Men selv en stoppet klokke har rett en gang om dagen:) Stort sett helt på trynet, men unntaksvis kan de treffe.
Vil man bruke Guds ord som eksempel på konsensus og ekstremisme (se uthevet tekst) så må jeg få minne om hva Jesus selv sa: "Sannelig sier jeg dere: Tollere og horer skal komme inn i Guds rike før dere" (Matt. 21:31).

Efraim, en av Israels 12 stammer, også brukt om Nordrikets ti stammer, levde i hor med avgudene, men selv en hore får komme inn i Guds rike, skal vi tro Jesus.

"Evig (hebr. "olam", gresk "aion") tid" (Salme 92:8) skal oversettes med "tidsalderlig", dvs. så lenge tidsalderen (her med loven) varer.

Selv en klokke som er stoppet kan man få til å gå igjen, hvis ikke blir det kanskje  "stort sett på trynet" og kanskje både utrivelig og ekstremt også...her på KD?

Og "Dommen skal skje med Guds hus" er vel allerede oppfylt for lenge siden?
Åpne profilen til pensjon

"Foreningen For Fritt Vaksinevalg!" skriver følgende: 

Vi arbeider for at alle skal ha mulighet til å beholde retten til full selvbestemmelse over eget legeme også når det gjelder vaksinering.

Vår formålsparargraf lyder som følger: 
 
"Foreningens formål er å fremme og forsvare individets rett til egne frie medisinske valg på vegne av seg selv og sine barn i samsvar med en moderne rettstat."

En av de grunnleggende verdier i våre vestlige kulturer er respekten for individets råderett over seg selv og ansvar og belutningsmyndighet for sine barn. Andre verdier er retten til privatliv, privat eiendom, religions-, forsamlings- og ytringsfrihet. Dette er noen av de grunnleggende forutsetninger for at vi skal kunne ha et levende demokrati og i hele tatt et livskraftig åpent samfunn. 

Vi anser det som svært alvorlig når politikere og statlige myndigheter i realiteten går inn for å innskrenke disse grunnleggede mennskerettighetene. Vi beveger oss i så fall over en terskel med svært betenkleige konsekvenser, og konturene at et totalitært samfunn stiger frem der barna gjøres til statens eiendom.

Forsvaret for disse grunnleggende rettighetene gjør at også de som stiller seg klart positive til vaksinering vil kunne støtte vårt formål.

Vi håper å kunne representere et mer balansert og uavhengig ståsted i vaksinesaken. Vi ønsker å kunne bidra med å reise spørsmål og kaste lys på hva mydnigheter, industri og akademia foretar seg i det offentlige rom og etterlyser etterrettelighet og rell etterlevelse av de vitenskaplige og rettslige regler for vaksineringen, effekt og bivirkninger til de som skal ta stilling til det medisinske inngrepet en vaksine representerer.  
(Sitat slutt). 


Kloke og fornuftige ord, spør du meg.
Viser side 1 av 3 sider, 10 kommentarer per side
Første |   << Forrige  Neste >>  |  Siste