Agenda 3:16
Radio 316
per79
per79 sier: Ønsker dere en fin kveld :-)
Skriv i megafonen

Forum >> Religion og tro >> Debatt


Anonym

KLIMA- tidenes største falsklære... med "tungetale"?

DU MÅ GJØRE STORE ENDRINGER I LIVET DITT!

DU MÅ ENDRE HOLDNING!


GÅ MED PÅ BETYDELIGE ATFERDSENDRINGER!

Det handler om alt fra hva du spiser, hvordan du reiser  - til hva barna skal lære på skolen!


I disse dager har Miljødirektoratet med klimaminister Sveinung ROTEvatn i spissen presentert en 1200 siders "Bibel" for statens  nye "religion" for å berge jorden!

Om staten selv har tenkt å bygge egne menighetshus til sitt "presteskap" i  Det Høye Råd, sier de ennå ikke noe om...men gode lønninger har de i alle fall fått. 

Dette "presteskapet" fra staten "messer" nå i vei og krever at du MÅ gjøre store endringer i livet ditt dersom du skal ha en fremtid for deg og dine her på jord...her er ingen ubetinget nåde, man må værsegod bare se å følge "religionens" lov og sette sin fulle lit bare til den!  Hvis ikke kommer straffen og det vil gå rett til helvete...skal vi tro dem!

"Evangeliet" er at du MÅ GJØRE store endringer i livet ditt! Lovens tid er visst ikke over!

Hvis ikke du taler byråkratisk er det svært vanskelig å forstå den 1200-siders "Bibelen" de nå har skrevet..."presteskapet" ser ut til å ha benyttet "tungetale", men glemt å ta med noen som kan tyde den. 

Rett nok skal denne "Bibelen" ut på høring, men tvil ikke på at dette er statens nye "religion".

"Øverstepresten" er vel Erna SOLberg, og Sveinung ROTEvatn som nytilsett i "Det Høye Råd" i Norge...sammen med HAR(D)eide & Co...denne tidsånds "godhetsapostler" som skal spre sitt nye evangelium "fra LØVEbakken  - til verdens ende....så ALLE kan følge loven"... og som gode globalister kanskje håper de får komme inn i "Verdens Øverste Råd"..."Fader vår, du som er på jorden....la din vilje skje her på jorden"?

Det ser visst ut til at deres "evangelium" har spredt seg godt...mange tror vel på det, kanskje i frykt for å bli støtt ut av "synagogen" og det gode fellesskapet, som under lovens tid i Bibelen? Og de som eventuelt ikke vil tro det, kanskje kan vente "forfølgelser"?

Eller er det forstatt "mangfold" og religionsfrihet i vårt land? "Din tanke er fri...."?Er dette tidenes største falsklære til nå??
I tilfelle ja, har kristne et ansvar for å avsløre den?
Viser side 1 av 3 sider, 10 kommentarer per side
Første |   << Forrige  Neste >>  |  Siste
Anonym
(Beklagevis kom jeg til å skrive dette innlegget under kategorien "Religion og tro", den skulle vel helst ha stått under "Politikk og samfunn"...eller....???)
Anonym
Takk, August afternoon!
Anonym
Som den sentrale politker og miljøforkjemper han er, byrådsleder Raymond Johansen, foreslår han å fjerne vrakpanten på biler for alle med millioninntekt, og bruke overskuddet til å øke vrakpanten for dem som tjener minst...så de kan skifte til el-bil!

Hvor dum går det an å bli? Hvem med millioninntekt leverer bilen sin inn til vrakpant? Og hvem av de som tjener minst har råd til å skifte bil, eller i det hele tatt å ha bil?  

Er dette standaren på norske topp-politikere med topp-inntekt??????

Les om saken på resett.no.
Anonym

! ...rett og slett tragi-komisk !
Åpne profilen til Øst
Akkurat som NT oppmuntret til å be for øvrigheten, tror jeg vi er kallt til det samme. Hvem vet hva som egentlig skjer i hjertene til Norges ledere i dag. Og hva Guds vilje er for landet vårt. De Romerske keiserene apostlene ba for, var ikke smågutter i ondskap de heller, for å si det sånn. Eller Saulus, for den saks skyld. Vi står i en åndelig strid. Og Gud er fullt kapabel til å dømme rettferdig, når Han vil. 


Mvh
Anonym
Ja, Øst...vi skal kjempe troens gode strid...etter mitt syn en lett strid å kjempe ved å ta på troens rustning, hjelm og skjold...dele Guds ord, noen for bare seg og sine, andre for flere, og noen for enda flere...vi er blitt løst fra menneskehetens mest alvorlige diagnose: synden....bare av nåde! La oss be om at flere blir det...inntil hedningenes fylde er kommet inn...timen er kanskje nær?
Anonym
GLOBALIST-REGJERINGEN "NORGE" SKJERPER KLIMAMÅLET FOR 2030 TIL MINST 50 PROSENT

Regjeringen, Norges "Høye Råd", inkludert KRF, har nettopp holdt pressekonferanse med sine rådsherrer, en stolt klima- og miljøminister Sveinung ROTEvatn kommer ut fra "Det Aller Helligste" og sier det er viktig for å redde verden! 

Den nye "religionen" er et faktum, "evangeliet" må forkynnes over HELE jorden, til verdens ende!! Og det haster!

Bakteppet er at FN, "Verdens Høye Råd", har satt søndag (helligdagen) 9. februar som frist for innmelding av oppdaterte nasjonale klimamål (les "det nye evangeliet") under Parisavtalen fra 2015. 

Rotevatn sier stolt de er de første og eneste som har innfridd kravet fra FN, "Verdens Høye Råd": Best i klassen igjen! Han presiserer hvor viktig det er at alle land i verden nå kommer etter. Hvordan fattige land skal klare det, kan man undres over, det vil koste enorme summer! Men vi skal jo helst gi alt vi eier til de fattige, slik den rike mannen fikk beskjed om fra Jesus. Det er vel grunn til å tro at all u-hjelp for fattige land heretter må øremerkes til å oppnå klimalmålene? Siden verden skal reddes? Så får vi vel selv, om det skulle røyne på med matforrådet, stole på at kirken berger oss med sine brød-oblater...i heldigste fall få svelge dem ned med litt vin også?


Selvsagt er Norges klimamål(/"evangelium") satt opp i samarbeid med EU, Europas "Høye Råd"...viktig å gå tjenestevei...hver etter sin stand. 

Klimamålet skjerpes nå til MINST 50 %, med mulighet opp mot 55 %.
"Hipp hurra, da øker andre land utslippene med 50%!" er en av kommentarene til artikkelen om dette, som du finner på Resett.no


Tror nok regjeringen bør konsentrere seg om sin egen befolkning/"menighet", blir visst nok av saker å ta fatt i.

Å hindre Bibelens profetier i gå i oppfyllelse,  klarer selv ikke "jern"-Erna med alle sine globalister!
Anonym

Les om den skremmmende totalitære retningen NRK (ARK) nå legger for dagen i artikkelen "NRK reiser tvil om evnen til uavhengighet med sin nye klimastrategi" på Document.no i dag. 
Viser side 1 av 3 sider, 10 kommentarer per side
Første |   << Forrige  Neste >>  |  Siste