Agenda 3:16
Radio 316
Skriv en hilsen til alle på KristenDate.no
Skriv i megafonen
Skriv i megafonen

Forum >> Religion og tro >> Debatt


Åpne profilen til Turco

Deling av vitnesbyrd om å komme til tro i Kristus og å bli født på ny

Jeg tenkte vi kunne dele våre vitnesbyrd om å komme til Kristus og å bli født på ny.

Jeg starter tråden med å gi mitt eget:
På denne dagen ifjor (11 Sep. 2018), var jeg gjenfødt som en ny person. Jeg var knekt, og i desperat nød for helbredelse og sannhet.

Etter et smertefult søk etter dette ropte jeg til Gud hvem enn Han er - om Han finnes eller ikke, om Han er en levende Gud eller ikke, og om Han ville åpenbare Seg for meg og gi meg frelsen jeg trengte.

Han svarte bønnen min og plantet en tanke i mitt sinn som var så dyptgripende og intenst at jeg skjønte at det ikke var fra mitt eget sinn - det var virkelig et svar, og det innkapslet hva Jesus sier i Matteus 7:15-20, selv om jeg ikke kan huske å ha lest skriftstedet før det. Han sier at jeg skal dømme trærne på demmes frukter.

Kort og godt, var den eneste gode frukten jeg kunne se der ute kristne som gjorde gode gjerninger, selv om de ikke tror at det er nødvendig for å bli frelst - som avsto fra ondskap og gjorde gode gjerninger av takknemlighet mer enn noe annet.

Jeg trodde selv at jeg trodde på Kristus en god periode før, men jeg forsto den dagen at det har vært en falsk, oppfunnet Kristus hele tiden. (jeg var i retningen av gnostisk mystisisme). Jeg var knekt og ydmyket til punktet der jeg var mentalt åpen til at kanskje Bibelens Jesus var sannheten. Jeg sa til Han at, om det var så, så er jeg nå klar til å godta Han som min Herre og Frelser. Han viste meg så et speilbilde av meg selv. Han viste meg hvor skitten og uverdig jeg var til å en gang rope ut til Ham i bønn. Han viste meg ting jeg har gjort, sagt og tenkt. Ting som tidligere virket ubetydelige for meg, fikk meg nå til å bryte ut i skamfulle tårer. Jeg angret og omvendte meg, for å si det sånn.

Så følte jeg som om Herren omfavnet meg til tross for alt. For at jeg omvendte meg og trodde på Ham. Og Han helbredet meg. Jeg følte min smerte, min depresjon, sinne, angst, traumatisk stress, avhengighet til beroligende midler og alkohol og alt forlate meg, og Hans Hellige Ånd gå inn i meg. Gleden og lettelsen var så overveldende at jeg forsatte å gråte, men nå var det gledestårer.

Jeg har vandret med Ham siden da. Selv om livet i denne verden ikke er uanstrengt med sine prøvelser, føler jeg meg fortsatt som om jeg "går på en sky".
Anonym
For et sterkt og vakkert vitnesbyrd om Herrens storhet og godhet! Virkelig inspirerende å lese det du skriver! Må Herren velsigne deg og bevare deg i troen, broder! Takk for at du delte dette med oss!
Åpne profilen til Turco
Takk. Jeg er glad du hadde glede av å lese det. Gjerne del med oss ditt også. Jeg håper at flere som er født på ny kan dele demmes vitnesbyrd her, og at det kan bære god frukt, i Jesu' navn. 
Åpne profilen til Kenny
Det er alltid veldig fascinerende og interresant å høre andres vitnebyrder og er utrolig glad for at du fikk oppleve dette og delte det med oss :).

Ble selv kristen for ca. 2 år siden, fra en Agnostiker/New age til kristen.

Jeg selv har alltid vært en som krever bevis og fakta på det meste og har faktisk søkt etter den reèle sannheten siden jeg var rundt 10 år. Men fant ikke de siste puslebrikkene før jeg var 34 år.
Jeg er en person som alltid har trodd på Jesus, men ikke på samme vis som i dag.
Trodde selv da at vi levde evig gjennom liv etter liv, og det var slik menneskene vokste seg opp til Guds rike til slutt. Kanskje etter hundrevis av liv her på Jorden, reinkarnasjon.

Trodde på healere, synske, spiritisme, pendel, tarot etc... Ingen healere har hjulpet noe (utenom Snåsamannen som tok min kraftige astma da jeg var liten som legene sa jeg måtte leve med),
synske som har 90% feil, spiritisme som har 99% feil, pendel som er 50/50, tarot som blir nesten like treffsikker som et horoskop.

Hva som snudde meg helt om var faktisk min forskning på både det okkulte, eliten, systemene som sammarbeider (Facebook, Google, Twitter, etc...), sektene rundt og alt dette som er rundt dette for å si det sånn.

Da jeg så og forstod, både med bevis og fakta var følgende;
- hvorfor er det kun 1 religion (kristendommen) som blir angrepet, brenner visse vers og kaster fordømmelse over. Kristendommen er på vei ut av Norge i dag dessverre.
- deres ritualer som er alt som går imot Bibelen og hvor ekstrem visse ritualer faktisk er.
- media som gjør narr av vår Gud og hans sønn
- musikken som gjør narr av vår Gud og hans sønn
- indoktrineringen man får ved å følge media (filmer, serier, dokumentarer etc...)
- Masonic Bible (The Holy Bible in Freemasenry)
- Satanic Bible

Er også en person som opplever av og til søvnparalyse (lammelse), og har aldri klart å få det til å gi seg før noen timer etter. Oppdaget at hvis jeg ber,
så forsvinner det med en gang og jeg får sove godt uten å merke noe til den følelsen du får i kroppen alltid før lammelsen tar over.
Har lyktes 5 av 5 ganger så langt. Nok et bevis for meg.

Dette har fått meg nå til å begynne å gå Bibelskole, og på min 3 dag (i går) så kjenner jeg ikke så mye mer til min revmatisme (fibromyalgi) lengere etter 13 år med et helvete av smerter.
Jeg føler i dag med 110% sikkerhet på at vår fader, hans sønn og den hellige ånd virkelig er sannheten og at man skal følge Bibelen.