Agenda 3:16
Skriv en hilsen til alle på KristenDate.no
Skriv i megafonen
Skriv i megafonen

Forum >> Kjærlighet og relasjoner >> Debatt


Åpne profilen til StiigR

Sosialt nettverk for kristne single i Agder

                

Mange single kristne ønsker å finne kjærligheten, men synes det er vanskelig å finne andre single kristne. Mange single kristne ønsker å finne vennskap med andre single kristne, for å ha noen å være sosiale med. Dessverre er norske kirker og menigheter ikke flinke nok til å "SE" de single medlemmene. De tilrettelegger godt for barn og ungdom, de er flinke til å tilrettelegge for par og familier, men "glemmer" de single.

Jeg er selv en singel mann som gjerne skulle hatt et kristent sosialt nettverk i Kristiansand & Omegn. Flyttet hit i 2018 og kjenner ikke så mange her. Vi er jo flere single her ifra Agder, hvorfor ikke samles og finne på noe hyggelig? Det kan være gåturer i naturen, bowling, kafebesøk, kino osv. Det skal ikke være en "Bibelgruppe", det skal heller ikke være fokus på sjekking/dating, men et nettverk hvor vi finner andre kristne vi kan være sosiale med. Det må være et raust og romslig nettverk som er åpent for alle typer kristne.

På Facebook finnes det en gruppe som heter "Singel i Kristiansand", de treffes på kafe en gang i uken, bare for å skravle. Noen ganger er det noen som har tenkt seg ut for å spise, og sier ifra i gruppen, slik at andre kan henge seg på om de har mulighet og lyst. Det kunne vært gøy om vi fikk til en slik "Singel Kristen i Kristiansand"-gruppe.

Agder er selvsagt mer enn Kristiansand, så her er det mange muligheter. Hvis du som leser dette bor i Agder og kunne tenke deg et slikt sosialt nettverk, hadde det vært hyggelig om du kommenterte dette innlegget. 

Hvis du som leser dette og ikke bor i Agder, men kunne tenke deg et slikt sosialt nettverk, burde det også være mulig å opprette andre steder. Vi er mange single menn og kvinner her inne fra alle fylker og kommuner i Norge. Det burde derfor være muligheter her.

Det å være "enestående" sammen er FOKUS her. Slippe å være alene. Slippe å være ensom. Fokus er å skape et nettverk hvor single kristne kan være sammen i hverdagen, i helgene, i ferier, helligdager osv. Alt helt frivillig selvsagt. Ikke noe press. RESULTATET blir at man former nye vennskap, og man kan være heldig å finne kjærligheten, selv om det ikke det som er i fokus.
Åpne profilen til Livlig55
dette var en kjempegod ide, og såå sant,jeg bor ikke i Agder men i Vest Telemark, hadde vert fint å få noe slikt opp å gå her også. vil ønske deg lykke til med dette, og så håper jeg både for deg og meg at dette blir en realitet. Mvh. livlig55
Åpne profilen til StiigR
dette var en kjempegod ide, og såå sant,jeg bor ikke i Agder men i Vest Telemark, hadde vert fint å få noe slikt opp å gå her også. vil ønske deg lykke til med dette, og så håper jeg både for deg og meg at dette blir en realitet. Mvh. livlig55


Takk for hyggelig tilbakemelding. Jeg håper du kanskje kan ta initiativet til å skape et slikt sosialit nettverk i ditt område. Ta kontakt med Sofie777. Hun bor i Skien og ønsker også et slikt nettverk i Telemark.