KristenDate på iOS og Android
Radio 316
Samiboy
Samiboy sier: Romerbrevet 18:19-20 19 Atter sier jeg dere: Alt det to av dere på jorden blir enige om å be om, skal de få av min Far i himmelen
Skriv i megafonen

Forum >> Fritid >> Debatt


Åpne profilen til RemiS

Manglende sosiale treffsteder for single kristne.

               

Jeg har vært singel i over 5 år nå og har registrert at i menighetene rundt omkring er de flinke til å tilrettelegge for barn, ungdom, ektepar og seniorer. Single derimot, kan det nesten virke som at de har glemt. Eller?

Uansett, de fleste single ønsker å finne kjærligheten igjen, men de ønsker også treffsteder hvor de kan være sosiale sammen med andre single. Da er ikke sjekking og dating i fokus, men mer sosiale hendelser, som å spise ute, kino, bowling eller kanskje bare en kaffe på kafe. Eller at man er sosiale sammen i kirken, eventuelt hjemme hos hverandre.

Noen menigheter er små og oversiktelige, mens andre er store og mer uoversiktelige. Det er ikke alltid at de single i en menighet vet om hverandre. Gifte par har en tendens til å glemme de single, så når de inviterer venner til sosiale hendelser, blir ikke den single invitert. Det er mange single som gjerne skulle hatt noen å være sammen med, rett og slett være single sammen.

Nettdating skulle liksom være den moderne måten å treffe andre på, ikke bare ny kjæreste, men også ny venner. Dessverre fungerer det ikke helt sånn som mange tenker at det burde.

Oppfordrer alle single til å ta opp dette i sin menighet/kirke for å kartlegge hvilket behov man har lokalt. Kanskje man kan arrangere noe tverrkirkelig også, invitere single fra andre menigheter/kirker i nærområdet?

På Facebook har vi laget 3 grupper som heter Kristen og Singel (20+), (30+), og (40+) med et håp om at man da lettere skal finne noen i samme aldersgruppe som man kan få kontakt med, forhåpentligvis også noen nær der man selv bor.

Likevel er det beste om man lager en kristen "singelgruppe" lokalt, gjerne i regi av kirken, men privat regi funker det også. Det er jo de single selv som bestemmer hva som skal skje der, de trenger bare et sted hvor de kan treffes.

Hva synes dere, er det flere som har savnet noe slikt der du/dere bor?
Åpne profilen til compaq
På NRK forside skriver Mattis Holt : 40 mill har sett spektakulær video og derfor har hun aldri vært med i OL. 

Du er løgnhals og sinnsyk, kvinnehater og maktsyke Mattis Holt. Sannheten er at operasjon som stopper turn karrieren og derfor er hun ikke med OL. 

Staten som eier NRK burde sparket Mattis Holt fra jobben. Journalister må ikke tro han skal bestemme hva turn bør være. 
Åpne profilen til compaq
Hvorfor skriver journalister i avisa eller TV eller tidskrift for å opplyse rike folk med formue. Er de misunnelig ? eller de hater dem? Tenk at noen kommer å ta rike folk og skade eller drepe dem ?  Er det for å tilfredstille jounalister syke hode.


Hva er hensikten med det og hva oppnår journalister?  Men de er jo likevel skyldige inndirekte drap ? Noen som har gjort det , blir dømt og sitter i fengsel men journalister blir ikke dømt, de er så smarte men likevel er de ondskapfull, svikefull, råttenskap.