Agenda 3:16
kosegutten777
kosegutten777 sier: Å stoler på Han :) slutten 2017 hele 2018 å nesten frem til nå har de vert vanskelig å eg har vert reven i filler på innsiden men Gud leger
Skriv i megafonen

Finn kjærligheten på nett

Finn kjærligheten på nett med Norges største møteplass for mennesker med kristne verdier og tradisjoner. På Kristen Date finner du mennesker med samme livssyn, verdier og ambisjoner i kjærlighetslivet. Mange av våre medlemmer har funnet kjærligheten på nettet. Og mange finner kjærligheten på nett, akkurat nå.

Kristen Date er et nettsted der du på en enkel og hyggelig måte vil kunne komme i kontakt med andre mennesker, her ligger alt til rette for å finne kjærligheten på nett. Er kristne verdier og grunnverdier viktig for deg kan du finne du kjærligheten på nett ved hjelp av Kristen Date. Registrer deg på våre nettsider i dag og bli medlem. Har du andre spørsmål om hvordan du kan finne kjærligheten på nettet, ta kontakt med oss via våre kontaktsider.


Finn kjærligheten på nett


Finn kjærligheten på nett – få en kjæreste


Mange medlemmer har funnet lykken hos oss gjennom å finne sin kjærligheten på nett. Kanskje er det din tur å treffe den store kjærligheten, eller en ny venn. Lever du et aktivt kristent liv er du hjertelig velkommen til å bli medlem hos oss på Kristen Date. På Kristen Date er det enkelt å finne kjærligheten på nett.


Enkelt å finne kjærligheten på nett


Det eneste du trenger for å opprette en brukerprofil hos oss er at du registrerer deg med ditt mobilnummer. Medlemskapet trer i kraft umiddelbart etter registrering. I tillegg er det ingen bindingstid, og du kan når som helst avslutte ditt medlemskap hos oss, etter at du har funnet kjærligheten på nett. Medlemskapet er løpende til du selv velger å avslutte det. Vi tilbyr deg som ønsker å finne kjærligheten på nett, et abonnement og medlemsskap som er likt for alle. Dette gir våre medlemmer nøyaktig de samme sjansene for å finne kjærligheten på nett. Aldersgrense for medlemskap på Kristen Date er 15 år.


Bli medlem | Dette får du | Lav kostnad

Logg inn
Fødselsdag i dag
  • Sangfugl fra Østfold fyller 44 år i dag.
  • lisakrl fra Sør-Trøndelag fyller 33 år i dag.
  • karlpeters fra Oslo fyller 29 år i dag.
  • Hyrden79 fra Akershus fyller 40 år i dag.
  • Lady fra Østfold fyller 62 år i dag.
  • Grøntlys fra Rogaland fyller 46 år i dag.
  • hansa79 fra Nordland fyller 40 år i dag.
  • EventyrsJente fra Oslo fyller 40 år i dag.
Finn en venn eller kjæreste på KristenDate.no