Bamse22 sier: Kaffe, latter, god mat og klining til helgen? ;)
Skriv Skriv her Skriv i megafonen
Anonym
Opprettet 12.09.2016 av Anonym.
Kongens tale, en ny versjon.
Var kongens tale et svik mot nordmenn? https://www.youtube.com/watch?v=FXTCToBctkE

Svar på innlegg

Anonym
#1. Postet 13.09.2016 av Anonym
Ja det var den. Alle som setter sin fot over Norges grenser er nå tydeligvis norske. Å være norsk er ikke lengre forbundet med fødsel, avstamning, hudfarge, rase og religion. Alle som vil kan være norske og de kan gjøre alt de har praktisert i hjemlandene og likevel være fullt ut norske. "Nordmann" er ikke lengre et etnisk begrep tyder alt på. Det er et begrep som omfatter alt som går på to bein og befinner seg innenfor Norges grenser.

Dessuten er det helt greit å være muslim og norsk, eller sagt med andre ord; islam er likestilt kristendom i Norge. Det mener nå altså han som er Grunnlovens beskytter.

Kong Haralds motto er i praksis ikke lengre "alt for Norge", men "Norge for alle".

Gud bevare oss alle! Leve Kongen!
gunnarr
#2. Postet 22.09.2016 av gunnarr
http://www.abcnyheter.no/nyheter/2016/04/07/195209593/kong-harald-vi-kan-ikke-ta-imot-hele-afrika?autoplay=1

Ikke "alle" som var positive
"Selve symbolet på Norge, Hans Majestet Kong Harald den femte har simpelthen plukket i fra hverandre det norske til han og vi sitter igjen med fjord og fjell, by og grend, vind og vær. Det norske er simpelthen ikke noe annet enn geografi."

http://www.dagbladet.no/kultur/hvorfor-har-kongens-tale-blitt-sa-stor-suksess-nar-det-han-sa-strengt-tatt-ikke-henger-pa-greip/61958755
gunnarr
#3. Postet 23.09.2016 av gunnarr
En liten digresjon, en interessant artikkel fra 2008 "Kongen vil være kristen- protesterte i statsråd"
Jørgen Høgetveit som blir intervjuet.

http://www.idag.no/aktuelt-oppslag.php3?ID=14485

"I det brede forliket mellom de syv partiene på Stortinget var det meningen at nåværende og fremtidige konger skulle stilles fritt til å velge religion. Denne endringen av Grunnlovens paragraf 4 var Kong Harald sterkt imot. Derfor gikk han til det meget uvanlige skrittet og innkalte statsråden med ansvar til audiens på Slottet. Her la han inn over statsråd Trond Giske at han ønsket at han som konge og konger etter han skulle være kristne. Dette bøyde de syv politiske partiene på Stortinget seg for."

"Han fikk bare reddet rester av Grunnlovens paragraf 4 som lyder:"Kongen skal stedse bekjende sig til den evangelisk- lutherske Religion, haandhæve og beskytte denne." Håndhevelse og beskyttelse er kuttet."
Anonym
#4. Postet 23.09.2016 av Anonym
For et uverdig og trist spørsmål!
Anonym
#5. Postet 30.09.2016 av Anonym
Sitter du på kristendate å sier det var et uverdig og trist spørsmål, når kongen mener Allah er norskt. Seriøst? Da bør du utdype deg litt tror jeg,den kommentaren blir for dum i disse isis tider,sier litt om naiviteten som florerer i kristen norge.
Anonym
#6. Postet 30.09.2016 av Anonym
Kongens tale var helt forferdelig, han sa mye som han ikke trengte å si. Vi må be for kongen og kongehuset.
Talen var et svik mot Gud, og de som følger Ham. De som syntes at talen var fin, de har ikke sansen for det som hører Guds rike til.
Anonym
#7. Postet 01.10.2016 av Anonym
Sitter du på kristendate å sier det var et uverdig og trist spørsmål, når kongen mener Allah er norskt. Seriøst? Da bør du utdype deg litt tror jeg,den kommentaren blir for dum i disse isis tider,sier litt om naiviteten som florerer i kristen norge.
Kan ikke forvente noe annet. Han er et venstreradikalt troll som antagelig gjerne vil ønske 5 millioner muslimer velkommen til Norge om han fikk det som han ville. Det spiller jo ingen rolle for Allah er jo Gud likevel ikke sant?
Slik tenker man i liberale kristne kretser. Får håpe han blir velsignet av disse Allahs tilhengere.
Bamse22 sier: Kaffe, latter, god mat og klining til helgen? ;)
Skriv Skriv her Skriv i megafonen
annonseRadio 3:16