Her kan du skrive en melding som vil vises for alle på KristenDate.no.
Skriv Skriv her Skriv i megafonen
Stigejacob
Opprettet 15.01.2022 av Stigejacob, mann, 46 år, Aust-Agder.
Å søke det man forakter som kvinne, eller en mann som selger seg som det
Vi vet jo alle, at det er dømt til å feile om man er en betamann. Så hvorfor driver noen kvinner og søker etter disse mennene, og mange menn forsøker å selge seg som om det er en positiv ting? Vaksinen popper jo opp som eksempel naturlig nok, menn porteterer seg som dotter, og kvinner søker sterk mann, som også skal være en dott. Rare greier. Skal man stå for sin egen mening, og være rolig, eller skal man bli 9 år og bli diktert, og også bli hysterisk? Og skal man så drive å late som man skal lede andre til å bli dotter, bør man ikke da ha sin egen stemme? En leder kan ta oppfølgingspørsmål, om man ikke kan det, da er man bare kveg i flokken.

Er nok noen av den typen på andre siden også, men ikke i samme grad. Finner mer egne stemmer der, basert på hva de mener bibelen sier omkring dyrets merke, som har en tendens til å komme igjen. De sier de vet hva dyrets merke er, men det er 10 forskjellige tolkninger, på andre siden så hører vi jo bare overskriftene til nyhetene etter Nakstad og gjengen har hatt en pressegreie, så det er ikke samme mangfoldet. Og hvordan skal disse fremtidige forholdene kunne fungere, om ikke alle disse nye parene bygger Nakstadrom, og Nakstad overnatter på rullering i disse husene for å rådgi betamenna på tur, slik at de kan sitt og late som om de snakker med egen stemme når mr virus har forlatt bygningen?

Og dere som er nakstadpapegøyer, hva skal dere snakke om når viruset er borte, siden dere finner fellesskap i hans "vise ord", og ikke mye annet. Når man ikke kan snakke om viruset ved frokostbordet og si adjø, håper ikke viruset tar deg i aften kjære, og man slutter å takke herren for at viruset ikke tok den andre når man møtes ved middagsbordet, hva har man da å prate om? Været, ja været. Været har vært underlig i det siste, men kan ikke snakke om det hver dag. Vi kan ikke bygge forhold på frykt for virus, for hvis det er grunnstenen i fellesskapet, ja da er det over når viruset er over. God lørdag kjære mennesker.

Svar på innlegg

Ingen svar for øyeblikket.
Her kan du skrive en melding som vil vises for alle på KristenDate.no.
Skriv Skriv her Skriv i megafonen
annonseRadio 3:16