Angela sier: En mann som vil drikke kaffe ute med meg ? Sandnes / Stavanger
Skriv Skriv her Skriv i megafonen

Forum > Religion og tro > Debatt

Anonym
Opprettet 25.09.2021 av Anonym.
Gransk Bibelen.
Mange får dårlig Åndelig næring ved f.eks :

-å stadig titte på filmer, serier, underholdningsprogram, sport etc.
-lese andre typer bøker. ( Romaner / Krim etc. )

Dette inntar sinnet og gjør lesning av Bibelen uinteressant.

"Utholdenheten og aktiviteten og kraften i hjernen kan bli forminsket eller økt,
alt etter den måten den blir brukt på."


Her er litt av hvorfor vi burde være mer i Bibelen :

"Bibelen krever tenking, og vi må granske den under bønn. Det er ikke nok at vi skummer overflaten. Noen skriftsteder er riktignok for tydelige til å kunne misforstås, men andre er mer innviklet og krever omhyggelig og tålmodig studium."

"Når du gransker Skriften med et oppriktig ønske om å lære å kjenne sannheten, vil Gud blåse inn sin Ånd i ditt hjerte og la lyset fra sitt ord gjøre inntrykk på ditt sinn. Bibelen er sin egen tolk. Det ene skriftstedet forklarer det andre. Hvis du sammenligner skriftsteder som behandler de samme emnene, vil du finne en skjønnhet og harmoni du aldri har drømt om."

"Ingen annen bok har en lesning som slik styrker og utvider, høyner og foredler sinnet som lesningen av Bibelen. Granskingen av den gir sinnet ny styrke fordi den setter det i forbindelse med emner som krever alvorlig tenking og sporer det til bønn til Gud om evne til å fatte de sannhetene som blir åpenbart."

"Når en studerer Guds Ord, blir sinnet stadig utviklet og forstanden styrket. Ingen ting vil i den grad foredle og høyne karakteren og styrke enhver åndsevne som det at en stadig bruker tankene til å gripe og fatte tungtveiende og betydningsfulle sannheter."

effatha.dk/egwdb/no-bog.asp?bog=vfm1-no

Svar på innlegg

Andor
#1. Postet 26.09.2021 av Andor
Helt klart,gransk Bibelen selv,det er meget viktig når vi nå går inn i endetiden.Vi har nok bare sett starten på kaos og forvirring som selv kristene sprer ut.Det kommer fler pandamier og sikkert mange påstander om dyrets merke.Da er det viktig og kunne skriften.
Angela sier: En mann som vil drikke kaffe ute med meg ? Sandnes / Stavanger
Skriv Skriv her Skriv i megafonen
annonseRadio 3:16