Her kan du skrive en melding som vil vises for alle på KristenDate.no.
Skriv Skriv her Skriv i megafonen
Roy2
Opprettet 24.01.2021 av Roy2, mann, 51 år, Vest-Agder.
Treffende sitat av Adolf Hitler!

"What luck for rulers that men does not like to think,"

  • Svar på innlegg

    compaq
    #1. Postet 28.01.2021 av compaq
    Da nazistene var kommet til makten i Tyskland begynte de å sette i verk sine planer om å ensrette befolningen og som et middel til å nå dette, tvang de alle innbyggerne i landet til å foreta den politiske seremonien å hilse hakekorsflagget og rope Heil Hitler.

    Med begrunnelse både i Bibelen og iloven nektet Jehovas vitner å hilse flagget og rope heil hitler. Følgen var at de ble forfulgt. Barn ble revet bort fra foreldrene. Trofaste menn og kvinner ble kastet i konsentrasjonsleirer. Noen ble drept fordi de viste troskap mot Jehova Gud og nektet å ta del i slike patriotiske seremonier.

    I disse land, særlig i USA var forgølgelsen av trofaste kristne Jehovas vitner, nesten like voldsom som i de landene aksemaktene rådde over. I USA ble de som nektet å hilse flagget, overfalt og mishandlet av pøbelsvermer som ga sin ondskap og voldsomhet frie tøyler. Barn ble tatt bort fra foreldrene. Tusenvis av barn ble nektet retten til å å få undervisning i de offentlige skolene fordi de ikke ville hilse nasjonens flagg. Denne forfølgelsen nådde et høydepunkt da USAs høyesterett 3. juni 1940 erklærte at det var i samsvar med loven og ikke grunnlovstridig å tvinge folk til å hilse flagget. Tre år senere 14.juni 1943, omstøtte høyesterett denne dommen til fordel for tilbedelsesfriheten.
    Her kan du skrive en melding som vil vises for alle på KristenDate.no.
    Skriv Skriv her Skriv i megafonen
    annonseRadio 3:16