Her kan du skrive en melding som vil vises for alle på KristenDate.no.
Skriv Skriv her Skriv i megafonen
Andor
Opprettet 27.12.2020 av Andor, mann, 59 år, Akershus.
Vaksinasjonen har startet.
Fantastisk hvordan legemiddel industrien har stått på for og fremskaffe en vaksine på rekord tid pga denne pandamien.Nå er det bare og be om at bivirkningene er minimale.Det burde gå bra nå da de har lært av de feilene de gjorde under svineinfluensan.Så da er det bare og se frammover,så kan vi forhåpentligvis legge pandamien bak oss i 2022 og leve normalt igjen.Gud velsigne alle som har stått på dag og natt for at dette lykkes.

https://www.fvn.no/norgeogverden/i/yRg6OJ/svein-67-fikk-koronavaksinen-foerst-i-norge-nesten-som-da-armstron#xtor=RSS-3

Svar på innlegg

Anonym
#1. Postet 27.12.2020 av Anonym
Gleder meg til samfunnet blir normalt igjen

Å kunne reise igjen, og ikke minst kunne gi en klem til de jeg er glad i

lets party people
Anonym
#2. Postet 27.12.2020 av Anonym
Fantastisk?

Etter vaksinasjonen mot svineinfluensaen ble ca 300 barn uføre i Norge!

Vaksinen nå er utviklet på rekordtid, og med helt ny teknologi, cellemanipulering...og selvsagt tar staten ikke de juriske og økonomiske konsekvensene om noen skulle bli invalide eller få alvorlige bivirkninger. Nei, nå går de i stedet ut med at "bivirkninger ikke er farlige, de er tvert imot tegn på at vaksinen virker!" Helt utrolig. Gjentar man en løgn ofte nok, blir det en "sannhet"!

Og selvsagt kommer nå budskapet om at det kommer flere slike pandemier i fremtiden, vi må lære å leve med dem! Det har visst fått profetiske gaver! Så det skal nok bli flere vaksiner utviklet i rekordfart! Yppersteprestene i Det Høye Råd har talt, må vite! Bruker hele folket som forsøkskaniner...og dødeligheten har ikke vært større enn under et normalt år! Legemiddel-industrien toer nok sine hender!

Jo, skal si det er fantastisk hvordan legemiddel-industrien har stått på!
Anonym
#3. Postet 27.12.2020 av Anonym
Erna tar nå sikte på å vaksinere hele Noregs befolkning. Dagen i dag kaller hun en frigjøringsdag! Frigøring fra viruset. Hun har bestilt 10 millioner vaksiner, man må vaksineres to ganger for å immunnisere hele Norges befolkning.
Les om dette på resett.no.

Bli ikke overrasket over at det kan innføres tvangsvaksinering..."Den innbilte fortreffelighten" til diktatorer har visst ingen grenser...les gjerne den artikkelen også på resett.no i dag.
Andor
#4. Postet 27.12.2020 av Andor
Se litt positiv på vaksinen nå,så kan du komme deg ut en tur i fra fjellheimen på sikt,feks en tur til hovedstaden med en Kil tur.Det må da være greit og kunne gjøre igjen uten risiko og bli smittet av en potensiel døds virus. Til opplysning er ca 1,7 millioner død av koronaviruset hittil verden over.

https://www.vg.no/spesial/corona/vaksinering/verden/?utm_source=vgfront&utm_content=row-2

https://www.google.com/search?q=d%C3%B8de+verden+corona&rlz=1CAKDUD_enNO884&oq=d%C3%B8de+verden&aqs=chrome.3.69i57j0i19l3j0i19i22i30i395l4.17773j1j15&sourceid=chrome&ie=UTF-8
Tangen
#5. Postet 27.12.2020 av Tangen
Får bare si "vel bekomme" til de som ønsker å ta denne vaksina, og så får en håpe at vi som ikke ønsker å risikere noe slepper å ta`n uten å bli kalt uansvarlige. En får selvsagt også håpe at alvorlige bivirkninger ikke vil forekomme...
Anonym
#6. Postet 27.12.2020 av Anonym

"Disse mindre kjente fagpersonene, menn og kvinner med erfaring med avanserte grader og mange års forskning innen helserelaterte felt, antyder at vårt største forsvar mot virus eller andre patogener ikke er ansiktsdekning, karantene, isolasjon, distansering fra andre eller til og med vaksiner, men den gradvise oppbyggingen av det mest naturlige, kraftigste våpenet mennesker har mot sykdommer - kroppens immunsystem.

Deres erfaring antyder at metodene som nå foreslås for å beskytte, faktisk svekker immunforsvarets evne til å motstå ikke bare dette spesielle viruset, men også andre sykdommer, ikke bare blant de relativt sunne, men enda mer for de som allerede har motstand mot sykdom. kompromittert. De forventet til og med en økning i infeksjonsraten mot slutten av dette året på grunn av kroppens reduserte motstand mot sykdom. Er det mulig at de kan ha vært korrekte?

I løpet av de siste månedene har media forsterket folks frykt ved å gi den siste opptellingen (nasjonalt og internasjonalt) av de som enten har dødd av koronaviruset eller nå er ansett som positive. Av en eller annen grunn forsømmer imidlertid media konsekvent å ta med en viktig faktor i statistikken som indikerer at flertallet av dødsfallene ikke er forårsaket av koronaviruset (heller ikke fra influensa for den saks skyld), men fra andre store sykdommer som kreft, luftveier sykdommer, hjertesykdom, hjerneslag, diabetes, fedme og relaterte sykdommer. I følge CDC (i likhet med rapporter fra andre deler av verden) hadde omtrent tre fjerdedeler av dem som har dødd av koronaviruset i USA og Kina “rapportert en eller flere underliggende medisinske tilstander (76,4%) eller var i alderen 65 år (74,8%). Blant underliggende medisinske tilstander som ble rapportert, var hjerte- og karsykdommer og diabetes de vanligste.

Hvis 75% av de rapporterte at de døde av koronaviruset faktisk døde av andre primære medisinske tilstander, ville den nåværende koronavirusdødsstatistikken i USA på 200 000 pluss bli redusert til 50 000 og de 1 000 000 dødsfallene over hele verden til 250 000, som er sammenlignbare med dødsfall til sesonginfluensa, faktisk betydelig mindre." - Daryl L. Meyers


Gud velsigne de som la være å ta denne vaksinen og heller stoler på Han.

Hvis noen vil ha hele brevet til Daryl ( Skrevet på engelsk ) så send meg en privat melding. Den er på 17 sider og må sendes som PDF.


Anonym
#7. Postet 27.12.2020 av Anonym
Selvsagt er det ingen som ønsker at de skal komme alvorlige bivirkninger.
Men det er ikke så enkelt at det som vil kan ta den. Med det ensidige medietrykket og alle tiltakene som har vært i lang tid angåene både viruset og vaksinen, så er det etter mitt syn ikke noe valg for mange, spesielt for sykepleiere og hjelpepleiere, vil de ikke ta vaksinen er det all grunn til å tro de vil miste jobbene sine, like farlig for dem er det i jobbsammeheng å si si mening om vaksinen. Det kan bare oppfattes som "frivillig" tvang.

I tillegg har alle tiltakene og nedstengingen av samfunnet fått så alvorlige konsekvenser for næringsliv og arbeidsliv, at bedrifter går dukken og mange mistet jobbene sine...med alt det kan medføre. I tillegg nesten fullstendig avskåret for å ha sosial kontakt. Folk er både fortvilet og så drittlei at de ikke ser annen mulighet enn bare å ta den...et psykologisk tvangspress. For barn og unge av foreldre som frivillig lar seg vaksinere, må vi regne med at barna ikke har noe valg. Og eldre på pleie-og sykehjem får nok heller ikke noe valg.

Ja, la oss håpe det ikke blir alvorlige bivrikninger, men kommer de, og folk blir invalide, så tar ikke staten ansvaret.

Valgfrihet...og demokrati? Eller konformitet og politisk korrekthet?

GODT VALG!
Andor
#8. Postet 27.12.2020 av Andor
Får bare si "vel bekomme" til de som ønsker å ta denne vaksina, og så får en håpe at vi som ikke ønsker å risikere noe slepper å ta`n uten å bli kalt uansvarlige. En får selvsagt også håpe at alvorlige bivirkninger ikke vil forekomme...
Er jeg ikke redd for,når det er min tur på vårparten el sommer er det så mange som har tatt den at de vet om alle bivirkninger,også på lang sikt.Og er vi heldig har det også kommet flere vaksiner som er godkjent.
Anonym
#9. Postet 27.12.2020 av Anonym

Gud velsigne de som la være å ta denne vaksinen og heller stoler på Han.


Vi kan nok være sikker på at Gud velsigner de som tar vaksinen også.

August afternoon
#10. Postet 27.12.2020 av August afternoon
For de som ennå er i tvil om å ta denne vaksinen les gjerne denne artikkelen..burde være en tankevekker.

https://resett.no/2020/12/20/hvorfor-vil-ikke-helse-og-omsorgsdepartementet-svare-pa-sporsmal-om-produsentene-av-korona-vaksinen-har-fatt-juridisk-immunitet/
Her kan du skrive en melding som vil vises for alle på KristenDate.no.
Skriv Skriv her Skriv i megafonen
annonseRadio 3:16