Mann38 sier: Ønsker alle på kd ei velsignet god helg :)
Skriv Skriv her Skriv i megafonen
Kaj
Opprettet 09.12.2020 av Kaj, mann, 55 år, Østfold.
Jerusalem Post hevder at aliens eksisterer og har en "Galaktisk Føderasjon"
Sjokkerende nyhet fra hovedstrømsmediet Jerusalem Post: USA samarbeider med utenomjordiske vesener:



Google oversettelse, mine uthevelser:

Denne "galaktiske føderasjonen" har visstnok vært i kontakt med Israel og USA i årevis, men holder seg hemmelig for å forhindre hysteri til menneskeheten er klar.


I et intervju med Yediot Aharonot forklarte Eshed - som fungerte som sjef for Israels romfartsprogram i nesten 30 år og tre ganger mottok Israel Security Award - at Israel og USA begge har hatt å gjøre med romvesener i en årrekke.

Og dette refererer på ingen måte til innvandrere, sier Eshed som forklarer eksistensen av en "Galaktisk føderasjon."

Den 87 år gamle tidligere romfartssjefen ga ytterligere beskrivelser av nøyaktig hva slags avtaler som er gjort mellom romvesenene og USA, som tilsynelatende er blitt inngått fordi de ønsker å undersøke og forstå "universets struktur". Dette samarbeidet inkluderer en hemmelig underjordisk base på Mars, hvor det er amerikanske og fremmede representanter.

Hvis det er sant, vil dette falle sammen med den amerikanske presidenten Donald Trumps opprettelse av romstyrken som den femte grenen av de amerikanske væpnede styrkene, selv om det er uklart hvor lenge denne typen forhold, om noe, har pågått mellom USA og dets rapporterte utenomjordiske allierte.

Men Eshed insisterer på at Trump er klar over dem, og at han var "på randen" av å avsløre deres eksistens. Imidlertid forhindret Galactic Federation ham fra å gjøre det og sa at de ønsket å forhindre massehysteri siden de følte at menneskehete

Svar på innlegg

Kaj
#1. Postet 09.12.2020 av Kaj
Men Eshed insisterer på at Trump er klar over dem, og at han var "på randen" for å avsløre deres eksistens. Imidlertid forhindret Galactic Federation ham fra å gjøre det og sa at de ønsket å forhindre massehysteri siden de følte at menneskeheten trengte å "utvikle seg og nå et stadium der vi vil... forstå hva rom og romskip er," rapporterte Yediot Aharonot.

Når det gjelder hvorfor han valgte å avsløre denne informasjonen nå, forklarte Eshed at timingen bare skyldtes hvor mye det akademiske landskapet har endret seg, og hvor respektert han er i akademia.

"Hvis jeg hadde kommet opp med det jeg sier i dag for fem år siden, ville jeg blitt innlagt på sykehus," forklarte han til Yediot.


Link: https://www.jpost.com/omg/former-israeli-space-security-chief-says-aliens-exist-humanity-not-ready-651405
Anonym
#2. Postet 09.12.2020 av Anonym
Ja,dette er en del av agenda 2021. Og det er ikke overaskende at de begynner å liksom lekke ut info om ukjennte objekter. Nasa har trent seg i årevis på å forfalske,de kan lage bilder som er realistiske på himmelen. De kan lage ild fra verdensrommet. De kan lage stemmer med de rette radiobølgene,som bare du hører.Dem har gemanipulerte vesen/udyr,dem har tenkt å slippe løs. De har og en planet som har rettning jorden,(akuratt denne er fra Herren,det er dommen over jorden) dem vet når den vil treffe. De vet også at menighetens tidsepoke snart er over.Og at en opprykkelse er nært forstående. Så senen er rigget for enda en fask begivenhet. Dette med å lage ett falsk romangrep har de snakket om lenge. Eller skal de forfalske Jesu gjennkomst? For her vil alle religiøse gå 5 på,de som ikke kjenner Guds ord. Vi går inn i forførings tiden.....vær klar over det,og den har allerede tjuvstartet...så vær våkne!!
Anonym
#3. Postet 09.12.2020 av Anonym
https://www.nowtheendbegins.com/highly-respected-israeli-general-hiam-eshed-says-united-states-israel-in-touch-with-aliens-connected-to-creation-of-us-space-force/
Anonym
#4. Postet 09.12.2020 av Anonym
Aliens tror jeg allerde har komment til jorden...de har transformerr seg til mennesker og heter globalister!
compaq
#5. Postet 09.12.2020 av compaq
Menneskene har skylden for en stor del av lidelsene. De utkjemper kriger, begår forbrytelser og forurenser miljøet. De er ofte motivert av griskhet istedenfor omtanke for sin neste når de de driver forretninger og de tillegger seg ofte vaner som de vet er helsfarlige. Når de gjør dette, skader de andre og seg selv.

Ville det være rimelig å vente at menneskene skulle være immune mot virkningene av det de gjør.
Anonym
#6. Postet 09.12.2020 av Anonym
Vi alle her trur vel at Gud skapte himmelen og jorden.? Eller er det nokon som tror på bigbang teorien.??
hvor mange her er overbevist om at han BARE skapte jorden og dens beboere?
Hvor mange trur at universet ikkje eksisterer, at det ikkje finnes noen andre planeter, solsystem osv osv?
Finnes ikkje aliens /romvesen?? kva med engler og demoner, de finnes vel?? Viss atte OM atte du trur at engler finnes og at demoner finnes, OG IKKJe klarer å tru på at romvesen finnes. da vil eg vite
tanke gangen korleis du tenker...

Slik EG tenker er at Eg trrur nok Vår alemektige skapar har skapt oss mennesker, store små størrelser i alle forskjellige farver og språk. og det vi ser av naturen, dyrene, fiskene så er eg sikker på at han har også skapt andre ting også. Som blant anna andre solsystem... andre typer levende vesen på andre planeter og andre solsystem. Vi er eit avansert system vi levende vesner som lever her på jorden. Så avansert er vi at vi ikkje kan ha bli til ved ein tilfeldighet. mennesker med ulike dna, ulike farger på både skinn og øyne. ulike kropper ulike farve på håret osv osv. samme med zebraer. de har uliker stiper som vi mennesker har ulike fingeravtrykk. Det kan ikkje Det finnes så mange ulike fiskearter, og dyrearter at alt kan ikkje ha blitt til ved en tilfeldighet. Det må ha vært en skapar, altså Vår almektige skapar Gud.
Som skapte både månen, sola og jorda, og plasserte den akkuratt på riktig avstand frå Sola til at vi ikkje brant opp, og akkuratt riktig avstand at vi ikkje frøs til is. Gjorde det akkurat slik at Jorda spant akkuratt fort nok rundt seg sjølv og akkuratt sakte nok går rundt sola at vi kan leve og bo her.

Gud er den ultemate byggherren. skaperverket til vår Herre er fantastisk. både her på jorden og ute i verdensrommet. universet.
compaq
#7. Postet 19.12.2020 av compaq
I dag erkjenner vanligvis vitenskapsmennene at universet har en begynnelse. En viktig teori som forsøker å beskrive denne begynnelsen, er kjent som big bang teorien eller teorien om det store smellet. Nesten all diskusjon om universets opprinnelse er i den senere tid basert på big bang teorien sier francis crick. Jastrow omtaler denne kosmiske eksplosjonen som bokstavelig talt skapelsens øyeblikk. Men astrofysikeren John gribbin innrømmet at selv om vitenskapsmennene i det store og hele hevder at de kan beskrive på en svært detaljert måte, hva som skjedde etter dette øyeblikk, er det slik at det som forsårsaket skapelsens øyeblikk forblir et mysterium.

Men de fleste vitenskapsmenn ikke fikk villige til å gå med på at det var Gud som stod bak skapelsens øyeblikk. Derfor sier de vanligvis at eksplosjonen var kaotisk i likhet med en atombombeeksplosjon. Men fører denne form for eksplosjon til større orden? Resulterer bomber som blir sloppet over byer, i flotte bygninger, gater og trafikkskilt som harmonerer med bestemte lover eller regler? Nei, tvert imot. Slike sksplosjoner forårsaker ødeleggelser, uorden, kaos og forfall.

Forkast big bang teorien. Eksplosjon kunne ikke skape vårt fantastiske univers, som i så høyt grad av preget av orden og lovmessighet. Bare en mektig organisator og lovgiver kunne styre de veldige kreftene som utfoldet seg, slik at resultatet ville bli en uovertruffen orden og lovmessighet. Vi kan derfor si at vitenskapelige kjensgjerninger og fornuften fullt ut støtter denne bibelske uttalelsen: Himmelen forkynner Guds herlighet, hvelvingen forteller om hans henders verk. ( Salme 19:2 )
Anonym
#8. Postet 20.12.2020 av Anonym
Også den katolske kirke er opptatt av romvesener. De(vatikane) venter ikke på Jesus, men på et romvesen som skal komme å redde dem.

De har et teleskop i Arizona, som heter lucifer.
https://www.popsci.com/science/article/2010-04/devil-named-telescope-helps-astronomers-see-through-darkness/
Andor
#9. Postet 01.01.2021 av Andor
Tror vi får kontakt i dette ti året,og at de er antikrist. For leser en Åp om dyret står det hvem kan kjempe mot det? Er klart at dette ikke er mennesker i fra jorden med slik makt,og for ikke og glemme ondskap.

https://www.abcnyheter.no/nyheter/verden/2021/01/01/195727414/forskere-i-soken-etter-romvesen-etterforsker-romsignal
Mann38 sier: Ønsker alle på kd ei velsignet god helg :)
Skriv Skriv her Skriv i megafonen
annonseRadio 3:16