Her kan du skrive en melding som vil vises for alle på KristenDate.no.
Skriv Skriv her Skriv i megafonen
Anonym
Opprettet 06.07.2020 av Anonym.
Kristen & Singel Romerike


Jeg har startet en gruppe på facebook for kristne single på Romerike & Omegn.

"Velkommen til oss! Gruppa "Kristen & Singel Romerike" er for single fra 35 år og oppover, som bor på Romerike & Omegn og som ønsker å bli kjent med nye mennesker.

"Kristen & Singel Romerike" er ikke opprettet som et sjekkested, men for å skape en sosial arena. Et sted for å treffe andre single, være sosiale og ha det moro. Alle medlemmene skal ha profilbilde. Alle er hjertelig velkommen til å ta initiativ til å finne på ting. Hvis noen har lyst å dra i gang et treff, kinobesøk, tur, bowling o.l, så gi beskjed til oss, så oppretter vi et arrangement for deg. Da blir det mer oversiktlig og alle blir invitert. For mer spontane treff, kan du skrive et innlegg på veggen.

Vi forventer at våre medlemmer behandler hverandre med høflighet og respekt. Det er ikke lov å legge ut bilder fra arrangementer som på noe vis kan være krenkende, eller bilder fra private fester. Medlemmer, innlegg og arrangementer skal ikke omtales i andre grupper eller på egen facebookside.

Vi syntes det er flott at dere er aktive på siden. Det lager litt liv og det er positivt. Men vi forbeholder oss retten til å slette innlegg, hvis vi syntes de er upassende. Vi forbeholder oss også retten til å slette medlemmer som ikke har vært aktive de siste par månedene. Med inaktive menes de som aldri deltar på arrangementer. Vi forbeholder oss også retten til å slette medlemmer uten nærmere begrunnelse, hvis vedkommende ikke opptrer etter gruppas regler".

Svar på innlegg

Ingen svar for øyeblikket.
Her kan du skrive en melding som vil vises for alle på KristenDate.no.
Skriv Skriv her Skriv i megafonen
annonseRadio 3:16