Mann38 sier: Ønsker alle på kd ei velsignet god helg :)
Skriv Skriv her Skriv i megafonen

Forum > Religion og tro > Debatt

Anonym
Opprettet 21.02.2020 av Anonym.
Jesu gjenkomst
Det kan virke så fjernt dette med Jesu gjenkomst.Til alle tider har man sagt at Jesus kommer snart,men ennå har det ikke skjedd.Derfor hører man lite forkynnelse om dette i kirkene og menighetene.En vil ikke skremme folk,er noen av kommentarene en hører.Det er det som står i 2 Peters brev 3:3 -4.Dette skal dere først og fremst vite,at i de siste dager skal det komme spottere med spott,som farer frem etter sine egne lyster og sier:Hvor er det blitt av løftet om hans gjemkomst?For fra den tid fedrene sovnet inn,forblir alt det slik har vært fra skapningens begynnelse. Det er en grunn til at Jesus ennå ikke har kommet.Det er fordi Gud er nådig og vil at så mange som mulig ska bli frelst.Men aldri før har vi sett alle tegnene på Jesu gjenkomst.Israels gjennoppretttelse og alle de andre tegnene på Jesu gjenkomst er her.Evangeliet har hast,bortrykkelsen av menigheten kan skje når som helst.Det eneste verden vil merke av det er at mennesker forsvinner sporløst.Så vil den store trengselstiden begynne,og de som skal bli frelst under den grufulle tiden vil lide martyrdøden. Dagen eller timen for Jesu gjenkomst vet bare Gud om.Hva tenker dere om det som skal skje?

Svar på innlegg

Anonym
#1. Postet 16.03.2021 av Anonym

Dette har også blitt åpenbart og skrevet ned, slik at alle mennesker kan lese det.

"Guds folk - noen i fengsel, andre skjult på øde steder i skoger og mellom fjell - fortsetter å be om Guds beskyttelse, mens det overalt finnes grupper av væpnede personer som onde engler påvirker til å sette i gang sitt dødbringende verk.

Med seiersrop, spott og forbannelser er onde mennesker klar til å kaste seg over sitt bytte. Men plutselig blir det stummende mørkt, svartere enn nattemørket. Over himmelhvelvet kommer det til syne en regnbue som stråler ut fra Guds trone, og som synes å omgi hver gruppe som er samlet til bønn. Den opphissede mengden stanser brått. Hånsropene dør bort. Glemt er de som var gjenstand for deres morderiske raseri. Lammet av redsel stirrer de på dette paktssymbolet og ønsker seg bort fra den brennende glansen som det utstråler.

Ved midnatt griper Gud inn for å utfri sitt folk. Solen kommer frem og lyser i all sin glans. Tegn og under skjer i rask rekkefølge. De gudløse stirrer med frykt og undring, mens de rettferdige med alvor og glede ser tegnene på utfrielsen. Alt i naturen er likesom kommet ut av lage. Elvene har stoppet opp. Mørke, tunge skyer danner seg og kolliderer med hverandre. Midt på den mørke himmelen er det et skyfritt område som lyser i ubeskrivelig glans. Derfra lyder Guds røst som bruset av veldige vannmasser: «Det er skjedd! »

Røsten skaker både jorden og himmellegemene. Det kommer et jordskjelv «som det ikke har vært maken til så lenge det har levd mennesker på jorden». Det er som om himmelhvelvet åpner og lukker seg, og stråleglansen fra Guds trone synes å bryte igjennom. Fjellene bever som siv i vinden, og store steinblokker farer i alle retninger. Det høres brøl som av et uvær i anmarsj. Havet står i kok. Orkanens øredøvende brøl lyder som røster fra demoner på plyndringstokt. Hele jorden hever seg og svulmer som havsbølger. Overflaten slår sprekker. Det er som om selve grunnvollen svikter. Fjellkjeder raser sammen. Bebodde øyer forsvinner. Havnebyer som er blitt lik Sodoma i ondskap, blir slukt av havet.

Snart kommer en liten sky til syne i øst, omtrent halvdelen så stor som en menneskehånd. Det er skyen som omgir Frelseren, og som på avstand ser ut til å være dekket av mørke. Guds folk vet at dette er Menneskesønnens tegn. I høytidelig taushet stirrer de på den etter hvert som den nærmer seg jorden og blir lysere og mer strålende inntil den ligner en stor, hvit sky som gløder som fortærende ild. Over den er paktens regnbue. Jesus står frem som en mektig seierherre.

Når den levende skyen kommer nærmere, kan alle se livets fyrste. Ingen tornekrone skjemmer nå det hellige hodet, men en stråleglans omgir pannen. Ansiktet lyser klarere enn middagssolen. «På kappen Hans, ved hoften, står det skrevet et navn: Kongenes Konge og Herrenes Herre."

- http://www.mothistoriensklimaks.no/mhk40.html

Anonym
#2. Postet 16.03.2021 av Anonym
Kommentar til innlegget:

Nå er det vel kanskje ikke så sikkert at Jesus kommer igjen for å hente oss troende hedninger i dag, i Ef. 2, 8 står det jo at vil ER SATT i himmelen med Kristus, det er allerede et faktum, selv om vi ikke kan forstå hvordan. I Kol. 2, 13 står det også at vi ER SATT i "hans elskede Sønn rike". Da må vi vel tro det er sant. Så dette med opprykkelsen er jo noe kristne er uenige om. Også hvem "hele Israel" er som Herren en gang skal bosette i sitt land. Her kan kanksje Esekiel 37 være til hjelp. Herren hadde i Ånden ført ham til dalen med de døde ben og fikk beskjed om å profetere om dem, at Herren skulle gi dem ånd ved å blåse fra de fire vinder, legge sener og kjøtt på dem, dekke dem med hud og gjøre dem levende. I vers 11 sier Herren:

"11 Disse ben er HELE ISRAELS HUS".

I vers 12 sier han at han skal åpne gravene og la dem stige opp av dem og FØRE DEM TIL LANDET SITT og bosette der, (v. 13).

I vers 21: "Se, jeg henter ISRAELS BARN fra DE LAND DE DROG BORT TIL, og jeg vil samle dem fra ALLE KANTER (i de land de drog bort til) OG FØRE DEM TIL DERES EGET LAND. 22 Jeg vil gjøre dem til ETT FOLK i LANDET; PÅ ISRAELS FJELL, og en konge skal skal være konge for dem alle. De skal ikke mer være to folk og ikke mere dele seg i to riker."

Så HELE ISRAEL er altså de som drog bort fra landet sitt og som skal stå opp av gravene, de døde ben i dalen.
Da kan ikke dette være oss.

Hele teksten i Esekiel 37 her ser for meg ut til at dette skal skje i ett nu, sannsynligvis med en opprykkelse i skyen (den sier ingen ting om en opprykkelse til himmelen) av alle Israels barn i de land de bor i, for så å sette dem ned på Israels fjell (vers 21) og la dem bli ETT FOLK og bosette dem i landet sitt. Engelen sa jo til jødene at Jesus skulle komme tilbake på samme måte som han dro "og en SKY tok ham bort fra øynene deres."
For meg ser det ut for at det er ved å rykke Israels barn opp i skyen er måten Gud skal føre dem tilbake fra sin utlendighet på. Dette vil skje når Jesus kommer igjen for å frelse "HELE ISRAEL". Jesu gjenkomst er altså for dem, og ikke oss, som "ER SATT i himmelen med Kristus" (Ef. 2, 6). Derfor tror jeg heller ikke "opprykkelsen" er noe som gjelder menigheten vi tilhører i dag. Jeg mener denne teksten gir grunnlag for å tro det. Så da kan vi jo bare glede oss over at vi ER SATT i himmelen allerede, og at Israels barn en gang skal settes i landet sitt. Det er jo de som venter på Jesu gjenkomst. Og trensgelstiden gjelder jo også bare dem, "den store trengsel for JAKOB" som det står i GT. Dessverre forkynnes det mye feil om alt dette.

Og kanskje er det bare "hele Israel" som er sanne jøder og har Abraham som sin stamfar, for det er jo "Abrahams ættlinger som skal arve VERDEN" (Rom. 4, 13). Da Jesus talte til jødene sa han jo også at "Salige er de saktmodige, for de skal arve JORDEN." (Matt. 5, 5). Vi er jo satt i himmelen.
compaq
#3. Postet 16.03.2021 av compaq
Kristus Jesus kommer som en herlig åndeskapning og ikke som et menneske. Han er nå avglansen av Guds herlighet og avbildet av hans vesen og sitter ved Majestetens høyere hånd i det høye. Kristus er blitt gjort høyere enn englene, så når Faderen igjen fører ham inn i verden, sier han: Og alle Guds engler skal tilbe ham. ( Heb 1:2-6) Denne gangen kommer han derfor ikke i fornedrelse, ikke i menneskeskikkelse men i sin herlighet og alle englene med ham. ( Matt 25:31)

Noen venter med urette en bokstavelig oppfyllelse av Bibelens symbolske uttalelser. De håper å få se den herliggjorte Jesus komme på en hvit sky hvor hver menneske skal se ham.

De overser hva Herren sa før han dro bort: Ennå en liten stund og verden ser meg ikke lenger. ( Joh 14:19) Etter som ingen mennesker noen gang har sett faderen, som ikke menneske har sett eller kan se, kan de heller ikke se den herliggjorte Sønn. ( 2.Mos 33:20) ( 1. Tim 6:16)
Anonym
#4. Postet 16.03.2021 av Anonym

Kristus Jesus kommer som en herlig åndeskapning og ikke som et menneske.

Kommer nok ikke som en åndskapning. Har menneske skikkelse, hvor vi kan se Hans arr på hendene og føttene. Men det vil nok være noe mer spesielt med Han, enn en vanlig kropp. Er jo tross alt Guds Sønn.

"Når de frelste blir budt velkommen i det nye Jerusalem, fylles luften av fryderop. Den første og den annen Adam skal nå møte hverandre. Guds Sønn strekker ut armene for å ta imot slektens stamfar som Han selv skapte, men som syndet mot Skaperen. Derfor må Frelseren bære korsmerkene på sitt legeme. Når Adam ser de fryktelige naglemerkene, nøyer han seg ikke med å omfavne sin Herre, men kaster seg ydmykt ned for Ham og roper: «Verdig er Lammet som ble slaktet.» Varsomt løfter Frelseren ham opp og ber ham igjen å betrakte Eden-hjemmet som han så lenge har vært lukket ute fra." http://www.mothistoriensklimaks.no/mhk40.html



Passe på at du ikke blir forført "Compaq", for det er en annen skapning (djevelen) som vil komme som Jesus, da han skal gjøre sitt siste forsøk på å forføre mennesker. Han kommer nok som en åndeskapning, som Herrens budbringer har advart om :

"Som klimaks i bedraget vil djevelen gi seg ut for å være Kristus. I lang tid har menigheten gitt uttrykk for at håpet vil bli virkeliggjort ved Kristi gjenkomst. Nå vil bedrageren få det til å se ut som om Kristus alt er kommet. Her og der vil han opptre i en tiltalende og imponerende skikkelse som svarer til beskrivelsen av Guds Sønn i Johannes' åpenbaring. Stråleglansen som omgir ham, overgår alt hva mennesker ennå har sett. Overalt lyder seiersropet: «Kristus er kommet! Kristus er kommet!»

Folk bøyer seg og tilber ham mens han løfter hendene og velsigner dem slik som Kristus velsignet disiplene da han var på jorden. Stemmen er mild og dempet, men likevel klangfull. Vennlig og sympatisk forkynner han noen av de tiltalende tingene Frelseren forkynte. Han helbreder sykdommer blant folk." http://www.mothistoriensklimaks.no/mhk39.html



compaq
#5. Postet 17.03.2021 av compaq
Ingen private åpenbaringer av kristus som noen med urette påstår. Matt 24:23-26: Om noen da sier til eder: Se, her er Messias eller der, da skal I ikke tro det. For falske messiaser og falske profeter skal oppstå og gjøre store tegn og under, så at endog de utvalgte skulle føres vill, om det var mulig. Se, jeg har sagt eder det forut. Om de da sier til eder: Se, han er ute i ørkenen, da gå ikke der ut, se han er inne i kammerne, da tro det ikke.

Hvis noen av de syndige menneskene skal kunne få evig liv, må det komme en redning fra syndens og dødens fordømmelse og den må komme fra skaperen, for menneskene selv var og er hjelpeløse i denne henseende. Jehova har erklært at det er hans hensikt at menneskene skal få liv, som Jesus kristus uttrykte det i Johannes 17:3: Dette er det evige liv at de kjenner deg, den eneste sanne Gud og ham du utsendte Jesus kristus. For å sette i verk denne Guds hensikt å gi menneskene liv, var det nødvendig med en løskjøping, løsepenge eller en gjenløsning.

Hva det er som må kjøpes tilbake med løsepengen, kan vi se av Jehova Guds uttalelse til Adam om det han ville miste ved sin synd og ulydighet: Døende skal du dø. ( 1.Mos 2:17) Det som gikk tapt, var fullkomment menneskeliv med dets rettigheter og framtidsutsikter på jorden. Det som blir gjenløst, er det som gikk tapt, nemlig fullkomment menneskeliv med dets rettigheter og framtidutsikter på jorden. Hvem kunne skaffe til veie den nødvendige løsepengen. Den som skaffet til veie løsepenger, var Jehova Gud, livets kilde, skaperen. Jesus sa selv: For så har Gud elsket verden at han ga den sin enbårne Sønn....( Joh 3:16-17) Gjenløsningen er det tydeligste beviset for at Jehova elsker oss. Den er også et bevis for at Jesus elsker oss for han gav villig sitt liv for oss. ( Joh 15:13) Gjenløsningen er derfor en gave som burde overbevise oss om at Jehova og hans sønn elsker hver og en av oss. ( Gal 2:20)
Anonym
#6. Postet 17.03.2021 av Anonym

Matt 24:23-26: Om noen da sier til eder: Se, her er Messias eller der, da skal I ikke tro det. For falske messiaser og falske profeter skal oppstå og gjøre store tegn og under, så at endog de utvalgte skulle føres vill, om det var mulig. Se, jeg har sagt eder det forut. Om de da sier til eder: Se, han er ute i ørkenen, da gå ikke der ut, se han er inne i kammerne, da tro det ikke.

Ja, disse versene du nevnte over her, blir da vårt "belte" av sannhet, mot djevelens siste forførelse. De versene over og dette :

"Deretter skal vi som lever og er igjen, bli rykket opp i skyer sammen med dem, for å møte Herren i luften. Og så skal vi alltid være med Herren." - 1. tessalonikerne 4:17

Som forteller oss at Guds Sønn vil ikke sette Sine bein på denne syndige jorden. Da den onde falne engelen dukker opp som en skinnende Jesus, og verden forteller deg at han er ett sted, så husk Matteus 24:26-27 og 1.Tess 4:17

Mann38 sier: Ønsker alle på kd ei velsignet god helg :)
Skriv Skriv her Skriv i megafonen
annonseRadio 3:16