Pensjon eg må si at du er flenk som baker,trur det er mange flinke mannfolk som kan bake her inne,neste gang du er på butikken så kjøp deg 2 poser kornbrød der i de posene har du alt som behøvest av mel,og kjøp deg blå gjær.De brødene blir luftig og kjempegode.Så kan du og bake luftige boller bruk oppskriften på vaniljeboksen,kjøp den blåe boksen.Du ska få oppskrift hos meg på kleppmelk,har du smakt det?
Takk for svar, Liaejens!
Kornbrød? Står det "Kornbrød" på posen? Blir vel corny da? Skjønner du har en baktanke
! Regner med oppskrifta står på posen da?
Blå gjær? Er det pulver eller fast form? Poser, boks eller pakker? Har aldri hørt om blå gjær.
Blå vaniljeboks?
Blå gjær og blå vaniljeboks....er du høyre-dame?
Handler på Kiwi...mener du jeg kan finne alt dette der?
Høres spennede ut dette her, må ta meg en tur og kjøpe inn...blir noen dager til jeg baker på nytt, må spise opp de jeg har i frysen for å få plass til nye.
KLEPPMELK
...hva i all verden er det? Melk fra kleppfesk? Normalt drikker jeg ikke melk, må da i tilfelle ha sjokoladepulver i...
...blir aldri voksen!
Men si meg...når jeg har eltet ferdig deigen, kan jeg ikke da bare dele den i to og rulle ut de delene og legge i rett hver sin form? Skjønner ikke vitsen med at hele deigen først skal stå til heving for SÅ å rulle ut til brød og legges i form, og så må de heves på nytt. Hva er vitsen med at deigen må heves på nytt?