Anonym
Opprettet 07.10.2019 av Anonym.
Klimabløffen-lurt trill rundt?
Nå i desse klimatider hvor media og politikere legger ett stort fokus på miljøet, og tiltak for å bekjempe en jord som en påstår er i ferd med å bli ødelagt. Kan det være greit med en tråd som har ett annet syn på saken, Ååå...sån konspirasjon...tenker du kanksje...humm..hvordan oppstod det ordet der? Jo, fra høye hold (som politikere,massemdia), som vil slå ned på de som har ett annet syn på tingene, enn hva som de mener at du og jeg bør tenke og mene. Hvem har monopol på sannheten? Er det bare ett syn som gjelder? Lever vi i ett diktaturland? Det er veldig likt også i andre land på de tområdet der.Fenomenet er globalt. Men denne "fasaden" som er pressentert som ren sannhet, er i ferd med å slå sprekker. Over hele verden. For den som følger litt med på ulike ekspert-uttalelser og nyheter som ikke blir publisert gjennom kjennte kanaler,så er nok dette kjennt stoff. Men om du hører på massemedia, og det dem pressenterer som sin sannhet så tror du nok at ja,slik er det. Men da vil jeg oppmuntre deg med denne tråden til å "smugtitte" bak fasaden,og ivertfall gjøre deg opp en mening om hva som er sannhet selv ved å bli pressentert for ett annet syn. Og det står i bibelen at i de siste tider så vil mange bli forført. Ikke bare gjennom gudstroen, men jeg tror også når det gjelder alt annet. Jeg er opptatt av at sannheten skal frem, og jeg synes at det er trist at så mange blir ført bak lyset.Og lever i ett verdensbilde som ikke samsvarer med virkleligheten. Media og politikere har stor makt til å styre deg, dit dem ønsker. De forteller deg hva som skjer der ute,i den store verden. Hva hadde du vist om verden om ikke media fortalte deg det? tenke på det...slik sett har de god kontroll på hvordan du opplever og ser verden. Og du tenker kanskje at, om vi ikke kan stole på hva media sier, eller faggrupper sier, hvem kan vi høre på da? Jo,for å sile sannheten ut fra løynen, så lønner det seg å se på kildene. Og å vite hva dem står for.

Jeg ønsker gjerne en debatt som kan sette verdensbildet under lyskasteren. Og løynen tåler ikke å få lys på seg...men vi som er troende, er jo opptatt av å leve i lyset og en tilhenger av sannhet. Og det burde det jo være på alle plan.Hvem liker vel å bli bedratt og løyet for?
Jeg vil at denne tråden kan være en "øye-åpner", så du ikke blir lurt trill rundt.

Og når du legger ut en link o.l. ikke bare legg ut linken,men fortell også hva du mener om det. Og trekk gjerne inn Guds ord i det.

Svar på innlegg

Anonym
#1. Postet 07.10.2019 av Anonym
Denne her oppdaget jeg idag, og beskriver mye av det jeg startet innlegget over med, altså klimabløffen! Det er ett klimahysteri uten like. Les og bedøm for deg selv. Dette gjelder USA først og fremst, men skjer dette der, skjer det også her. For samme politikk og syn blir pressentert i alle jordens land.
https://www.naturalnews.com/045695_global_warming_fabricated_data_scientific_fraud.html?fbclid=IwAR3AmeA1FBvyfvG9FobaRqqOhY1u0kRxJ4OzVI_app2wVrE8lRbw739pWHg
Anonym
#2. Postet 07.10.2019 av Anonym
Ble profetert at dette skulle skje av Jesus selv, gjennom sine disipler, profeter og gjennom budskapet til Ellen White. Klimaet blir bare verre og verre.

Tragedier og naturkatastrofer.

"Satan arbeider også gjennom naturkreftene for å få tak på dem som er uforberedt. Han kjenner de skjulte kreftene i naturen, og han setter alt inn på å påvirke naturkreftene så langt Gud tillater. Da han fikk lov til å hjemsøke Job, ble buskap, saueflokker, tjenere, hus og barn utryddet etter som den ene ulykken fulgte den andre i rask rekkefølge. Gud holder sin hånd over sine skapninger og verner dem mot ødeleggerens makt.

Men kristenheten har vist forakt for Guds lov, og Herren vil gjøre akkurat det Han har sagt Han vil gjøre. Han tar sine velsignelser bort fra jorden og fjerner sin beskyttelse fra dem som gjør opprør mot Hans lov og som lærer og tvinger andre til å gjøre det samme. Alle som Gud ikke beskytter, er i Satans makt. For å fremme sine egne planer vil han favorisere enkelte og gi dem fremgang. Andre vil han bringe ulykke over, og så få folk til å tro at det er Gud som hjemsøker dem. Samtidig som Satan gir seg ut for å være en mirakeldoktor som kan helbrede folk for alle slags lidelser, bringer han sykdom og ulykke i et slikt omfang at folkerike byer blir lagt i ruiner.

Han er allerede i full virksomhet. På alle steder og i utallige former utøver han sin makt gjennom ulykker og katastrofer på sjø og land, i store branner, i veldige tornadoer og fryktelige haglvær, i stormer, oversvømmelser, sykloner, flodbølger og jordskjelv. Han ødelegger avlinger, og hungersnød og ulykker følger. Han sprer dødbringende pest i atmosfæren, og tusentalls mennesker omkommer. Disse hjemsøkelsene kommer til å bli stadig hyppigere og mer katastrofale, og de vil ramme både mennesker og dyr."

- http://www.mothistoriensklimaks.no/mhk36.html

«Jorden sørger og visner bort, verden svinner og tæres bort.... Jorden er blitt vanhelliget av dem som bor på den, for de har overtrådt lover, satt forskrifter til side og brutt den evige pakt.» Jesaja 24:4

" På jorden skal folkeslagene gripes av angst og rådvillhet, når havet og bølgene bruser. Mennesker skal bli maktesløse av frykt og gru for alt det som skal komme over jorden. For himlenes krefter skal rokkes." Lukas 21:25-26

-
Anonym
#3. Postet 07.10.2019 av Anonym
Ved syndefallet kom både mennesker og alt liv på jorden under forbannelse. Adam og Eva ble forvist ut fra Edens hage, samværet med Gud ble brutt. Siden er alt liv på jorden som var i Edens hage blitt lagt under en devolusjon, det motsatte av evolusjon, og alt liv må dø på grunn av Adams synd. Til slutt vil også jord og himmel forgå.

Gud forlikte seg ikke med menneskene igjen før ved korset: "og i ett legeme (Kristi kropp=menigheten) forlikte dem begge MED GUD ved korset, for der drepte han fiendskapen." Ef. 2, 16.

Under den store trengsel som kommer i denne tidsalders ende, ser det ut til at Gud selv vil kaste sine vredesskåler ned på jorden og selv stå for den største "klimaendringen", mennesker kan nok ikke gjøre noe "klimaforlik" med ham Jeg tror ikke den vil ramme oss troende hedninger, vi er jo satt i himmelen med ham (Ef. 2, 6) i samme stunden vi kommer til troen.

Så får vi tro dette er sant, og trøste oss med det, det gir seier over død og evig liv, selv om alt som er nå skal forgå. Vi får det for intet, kun ved TRO! En konto full av nåde! Jesus selv tok straffen på seg, "ved hans sår har vi fått legedom."
ALT av nåde!
"Tro, og dere skal få leve (så lenge dere tror og lever!)."
Litt av et budskap!
Anonym
#4. Postet 07.10.2019 av Anonym
Ja, det er bullshit fra ende til annen. Bare et påskudd for global sosialisme.
Anonym
#5. Postet 07.10.2019 av Anonym
'Klimakrisen' er skapt av dyret for å få frem sitt merke. Dyret vet at jorden dør og at naturkatastrofer blir mer og mer, så de bruker dette til å samle alle ledere, tros retninger og mennesker i gaten sammen. Til slutt blir dette verset oppfylt, og de er godt i gang " hele verden undret seg og fulgte etter dyret" Johannes Åpenbaring 13:3

"Over 650+ katolske organisasjoner over hele verden jobber for å implementere pavens grønne søndagslov."

"Den katolske klimabevegelsen er et globalt nettverk av over 650 katolske organisasjoner, inkludert jesuittene, ridderne av Columbus og mange andre. De har organisert for ett formål - å implementere pave Francis ’“ Laudato Si ”-rundskriv som kaller gjennom at“ Søndag ”skal være“ loven om ukentlig hvile ”for å redde miljøet.

Den katolske klimabevegelsen bruker sitt enorme nettverk og medlemskap for å påvirke politiske ledere ved å oppfordre dem til å adoptere Laudato Si. De er også opptatt med å trene katolske lagfolk til å bli “Laudato Si Animators.” Disse “Laudato Si Animators” får spesiell trening for å bli ”mestere” for å bevisstgjøre pavens budskap om klimaendringer i samfunnet vårt. I tillegg til å holde seminarer, rally, marsjer og andre Laudato Si-arrangementer, bruker den katolske klimabevegelsen sin innflytelse til å boikotte virksomheter og organisasjoner som ikke følger pavens budskap om klimaendringer.

Søndagens lovbevegelse får nytt liv og gir nye begrunnelser når pave Francis ’rundskriv brukes til å presse gjennom et Søndagshvile-tiltak. Disse søndagslov agitatorene er kampanjer for å stoppe den såkalte ødeleggelsen av miljøet. Dette klimaspørsmålet har blitt en del av den nasjonale debatten da selv noen i vår amerikanske kongress er opptatt av denne kontroversen.

Romerkirken er fornøyd med all oppmerksomheten Søndagslæren hennes får. Våre lovgivere og til og med flere av de protestantiske kirkene kjemper også for å sikre Romerkirkens fremtidige Søndagslov. De legger grunnlaget for fremtidens endelige krise. Til slutt vil bare et lite mindretall motsette seg det grønne søndagslovstiltaket, og bare noen få vil stille opp for å forsvare religionsfriheten. For Guds ære, er det noen som trenger å møte denne utfordringen. Noen trenger å gi en advarselsstemme mens håndskriftet er på veggen. Noen trenger å uttale seg for å forsvare sannhet og frihet.

Det vil være to klare stemmer som blir hørt når vi går inn i den endelige krisen. Romer kirken klare oppfordring om at Søndagshelligholdelse satt ved lov, er løsningen for å redde planeten. Advarselsmeldingen kan man finne i den tredje engels melding mot dyrets merke. Gud vil alltid ha et folk som vil trappe opp i hver krise for å møte utfordringen. Pris Gud!"

- http://adventmessenger.org/over-650-catholic-organization-world-wide-are-working-to-implement-the-popes-green-sunday-law/
Anonym
#6. Postet 20.10.2019 av Anonym
"Har du lyst til å se hvordan du blir lurt? Du trur det ikke før du får se det! Denne filmen er litt lang, men skal man dokumentere påstander, så tar det tid. Håper filmen gir deg mer innsikt slik at du kan advare familie og venner. Anbefaler deg å se hele filmen, for å kunne se hele bildet av hva som foregår. "

https://www.youtube.com/watch?v=QvHVKgJtS6U&fbclid=IwAR0DVqgoAWdPkvLSx75vG8lFE3z9IhEKTECDUVh9eS2ted2FSh1wbNt1ahY

Se gjerne denne filmen også, om løgnene til Gro H. Brundtland. (værmanipulering) : https://www.youtube.com/watch?v=eVCGg...https: