Her kan du skrive en melding som vil vises for alle på KristenDate.no.
Skriv Skriv her Skriv i megafonen
Anonym
Opprettet 30.08.2019 av Anonym.
Klimakrise, advetist endetid.2

Da vet vi at den ukjente faktor X i klimadebatten, er djevelens personlige inngripen i naturen, og vi vet faktisk nøyaktig hva det vil lede til. Verken klimahysterikere eller klimaskeptikere er i besittelse av den informasjon vi som et folk har. De er nødt til å ta feil i sine analyser, siden de ikke kjenner til den reelle årsaken til det unormale, mystiske og overnaturlige elementet som er en del av problemet.

Herrens profet Ellen White, ble som kjent vist at Satan selv, like før Jesus kommer igjen, vil påføre kloden vi bor på, en klimakrise som trolig ikke noen gang har funnet sted, selvfølgelig med unntak av vannflommen. Hun fikk vite at Guds store fiende vil forårsake sykloner, tornadoer, kraftige stormer, flom, jordskjelv, tørkekatastrofer og voldsomme skogbranner, og at han gjør det for å fremme sin egen agenda. Han vil lage så mange klima og naturkatastrofer, at mennesker i alle samfunnslag, ser at det er noe overnaturlig over disse fenomenene, selv om de ikke forstår hva det er.

Da vil Satan påvirke aksepterte religiøse nøkkelpersoner, til å overtale politiske systemer til å tro at klimatragediene kommer av at Gud ikke lenger kan beskytte oss mot en natur i kaos. Hvilket kaos? Jo, stigning av havnivået, poler og isbreer som smelter, hetebølger som dreper tusener, voldsomme skogbranner, tørkekatastrofer med uante følger, sykloner, orkaner, tornadoer og voldsomme stormer, jordskjelv, flom og jordskred.

Årsaken til Guds handlingslammelse, vil det bli hevdet, er at soldagen, søndag, den nye kristne hviledagen som tok plassen til den jødiske sabbaten, ikke lenger helligholdes. Det vil begynne i USA, trolig fordi dette landet enda har plass for Gud i sin nasjonale mentalitet, og overnaturlige hendelser vil finne sted som gjør det nødvendig at Amerikas løsning etter hvert blir global.

Dette vet adventister hvis de har tillit til informasjonens kilde. De som velger seg ut av denne tilliten, velger samtidig ikke å vite. Men dette er da ikke noe vi kan gå ut med på en offentlig måte, er det helt naturlig å mene, og det er uten tvil en riktig vurdering. Vi kan ikke i vår forkynnelse begynne med noe som krever en god del informasjon for å kunne forstås. Vi må møte mennesker med respekt for deres egen ideologiske bakgrunn. Vi vet at søndagslovene vil bli sluttresultatet av klimakrisen og vi vet at vår kjære Frelser kommer igjen like etter at disse lovene blir håndhevet.

Oppgaven vår er å forkynne adventbudskapet på en slik måte at mennesker blir introdusert til en Gud som både kan og vil gi oss mennesker, selv om vi har en fallen og syndig natur, guddommelig hjelp og kraft til å stille oss helt på Hans side i kampen mellom det gode og det onde og mellom sannhet og forførelse. Budskapet må være at vi kan tilføres kjærlighet til Gud og hans sannheter, ideologisk integritet og mot til å følge Herrens åpenbaring. Vi kan vitne om og forkynne Bibelens sentrale sannheter slik at andre også kan forstå, ta imot og oppleve den mirakuløse kraften himmelen gir alle som velger å lyde Herren. Forts følger

Svar på innlegg

Ingen svar for øyeblikket.
Her kan du skrive en melding som vil vises for alle på KristenDate.no.
Skriv Skriv her Skriv i megafonen
annonseRadio 3:16