Her kan du skrive en melding som vil vises for alle på KristenDate.no.
Skriv Skriv her Skriv i megafonen
Anonym
Opprettet 30.08.2019 av Anonym.
Klimakrise, advetist endetid. 1

Mange blir irriterte når de leser om mange tusen klimaskeptikere. Snakk om «strutseholdninger», hvor de står med hodet i sanden og mener og synser uten kunnskap og informasjon, og er blottet for erkjennelse av fakta. Det mest uforståelige er at utrolig mange av disse tusener (bokstavelig) er fagfolk, med sine doktorgrader innenfor temaer relatert til klima og miljø. Listen er uendelig lang. Er de hjernevasket, mon tro?

Det som har gått under radaren for mange, er at ingen av dem, trolig ikke en eneste, benekter at klimaet er i dramatisk endring og de har kanskje mer kunnskap enn de fleste om følgene av stigende havnivå, flomskader, tørkekatastrofer, livsfarlige stormer og skogbranner.

Hva er da problemet knyttet til deres kritiske holdning til klimahysteriet? De har det felles at de fra solid og langvarig forskning, vet at årsaken til disse dramatiske fenomenene, ikke under noen omstendighet kan være forårsaket av de mekanismene som den tradisjonelle og aksepterte vitenskapen nå hevder. Det er simpelt hen plakat umulig, tatt i betraktning et hav av vitenskapelige studier, naturlover og relasjonene mellom årsak og virkning. En bitteliten økning av menneskeskapt Co2 er som en dråpe i havet i forhold til observerbare forandringer. De kan både bevise og demonstrere det.

De tviler altså ikke et øyeblikk på det som observeres, men de sitter med solid kunnskap om at årsaken til fenomenet ennå ikke er identifisert. Det eneste de har å relatere forandringene til, når menneskeskapt Co2 må utelukkes, er naturlige klimatiske endringer, som vi beviselig har hatt en rekke av gjennom historien, alt fra istid til sub-tropisk klima med druedyrking (uten drivhus) i hele Europa, lenge før mennesker kunne påvirke det globale klimaet med sin livsstil.

De er saksrelaterte og ærlige nok til å inkludere i sine konklusjoner den informasjon som foreligger, selv om de ennå ikke vet alt om årsaken. De holder stand mot det populære hysteriet som, om de hadde tilpasset seg, ville gjort at de kunne ha fått alle de forskningsmidlene de ba om og de kunne blitt invitert med på alle klimatoppmøtene som arrangeres kloden rundt, i stedet for å bli frosset ut av fagmiljøene.

Men hva har alt dette med adventisme å gjøre? Jo, ganske mye. Som er folk har vi det enestående privilegium å kjenne årsaken til det uforståelige med hensyn til klimakrisen. Hvis vi har kommet til den konklusjon at apostelen Johannes var den siste profet Herren kommuniserte gjennom til sitt folk, er vi sannsynligvis i den samme situasjon som alle andre vedrørende temaet for dette innlegget. Hvis vi derimot, med god grunn, aksepterer at Gud, like før det er slutt her nede, av kjærlighet og nåde, utpekte en profet for å oppmuntre, veilede og tilby oss flere detaljer om sin plan, da sitter vi med kunnskap som gjør at ting faller på plass.

Forts følger.

Svar på innlegg

Ingen svar for øyeblikket.
Her kan du skrive en melding som vil vises for alle på KristenDate.no.
Skriv Skriv her Skriv i megafonen
annonseRadio 3:16