Her kan du skrive en melding som vil vises for alle på KristenDate.no.
Skriv Skriv her Skriv i megafonen

Forum > Religion og tro > Debatt

Anonym
Opprettet 20.05.2019 av Anonym.
Prinsessen og trollmannen
Satan bruker pressen, som i sin uvitenhet selvsagt lar seg bruke, til å skape nysgjerrighet rundt disse to, slik at han kan nå flere mennesker.
De vet ikke hvilke okkulte krefter de utsetter seg for de som møter opp på møtene/seansene. De møter opp åpne for hva dette kan være. "Jeg er bare nysgjerrig"...Det hjelper ikke om han virkelig kan heale/helbrede, det er i så fall djevelen som gir han de evnene. Som kristne bør vi sky dette som pesten.
Det man i realiteten åpner opp for er muligheten for å slippe onde ånder/demon(er) inn i kroppen. Demoner som tilsynelatende (i de første oplevelsene) kommer med noe godt, men som i realiteten har med seg usynlige lenker..

Svar på innlegg

Anonym
#1. Postet 20.05.2019 av Anonym
Bra at du advarer om dette, Joseph. Det er mange som ikke ser hvordan han og hans hjelpere holder på.

"Satan mobiliserer alle sine styrker og setter alt han rår over inn i kampen. Hvorfor møter han ikke større motstand? Hvorfor er Kristi stridsmenn så søvnige og likegyldige? Fordi de har så liten virkelig kontakt med Kristus, og nesten fullstendig mangler hans Ånd. Synden er ikke så frastøtende og avskyelig for dem som den var for deres Herre. De møter den ikke med fast og besluttsom motstand, som Kristus gjorde. De skjønner ikke hvor heslig og grufull synden er, og de er blinde for djevelens natur og for hans makt.
Fordi det hersker så stor uvitenhet om Satans makt og ondskap, og om omfanget av hans kamp mot Kristus og hans menighet, er det ingen større motstand mot ham og hans onde verk. Her blir mange villedet. De vet ikke at fienden er en mektig hærfører som kontrollerer de onde englenes tankeliv, og at han fører krig mot Kristus etter nøye gjennomtenkte planer og dyktige manøvrer for å hindre at mennesker blir frelst. Blant folk som kaller seg kristne, ja til og med slike som forkynner evangeliet, hører man sjelden tale om Satan, unntagen en tilfeldig bemerkning fra prekestolen. De overser bevisene på hans stadige aktivitet og fremgang. De enser ikke de mange advarsler om hans list, og tilsynelatende ignorerer de hans eksistens.

Selv om folk ikke kjenner til de knep denne våkne fienden benytter, er han hele tiden i hælene på dem. Han trenger seg inn på hvert område i samfunnslivet. Han er på ferde overalt i byene våre, i menighetene, i lovgivende forsamlinger og i rettssalene. Han forvirrer, bedrar, forfører og ødelegger barn og voksne både fysisk og mentalt. Han splitter familier og egger til hat, rivalisering, strid, provokasjon og drap. Og kristenheten later til å mene at dette er noe som Gud anerkjenner, og at det derfor er nødt til å være slik."
Anonym
#2. Postet 20.05.2019 av Anonym
Norge opplever nå vekkelse, og det er ikke tilfeldig at prinsessen og trollmannen kommer nå og "prater om" som de kaller det så fint, om å flørte med det alternative sataniske krefter. Folk er nyskjerrig på åndeverden generellt nå. Men da gjelder det å tenke seg om to og tre ganger før man trykker det til sitt bryst...
Anonym
#3. Postet 21.05.2019 av Anonym
BE for vår konge, Be får vår dronning og deira barn og barnebarn.
BE for desse som går på desse seansene be om at de ikkje må bli mer besatt.
Desse okkulte greiene er skremmende saker... VI må be om at desse okkulte greiene
ikkje får mer fotfeste enn det allerede har gjort.
BE for NORGE vennar
Her kan du skrive en melding som vil vises for alle på KristenDate.no.
Skriv Skriv her Skriv i megafonen
annonseRadio 3:16