Her kan du skrive en melding som vil vises for alle på KristenDate.no.
Skriv Skriv her Skriv i megafonen

Forum > Religion og tro > Debatt

Anonym
Opprettet 26.01.2019 av Anonym.
Rett ikke blikket mot deg selv for å se om du er frelst.
Sitter og hører litt på Renee Roland, som jeg har anbefalt her på KD noen ganger. Man trenger ikke være enig i alt hun sier, men jeg synes hun sier mye bra: Hun sier bl.a. dette:

"Rett ikke blikket mot deg selv for å se om du er frelst!"

Å gjøre det er nemlig ikke så rart at vi gjør, for vi lever fortsatt i vårt syndelegeme av kjøtt og blod, det er syndig og vil alltid være det, det skal bli til jord, Paulus kaller det et fornedringslegeme. Hvem som er herre over dette legemet vet vi...og han kjenner alle våre svakheter bedre enn oss selv. Kan han så tvil i oss, så gjør han det. Han ber oss kanskje se på oss selv om vi frelst. Da har han fått oss til å tvile på om Kristus selv ved korset har gjort alt som trengs for å frelse oss, så retter vi blikket bort fra korset og mot oss selv...vi må forbedre oss for å bli frelst.

Men dette er ikke evangeliet, det er: "Av nåde (helt ufortjent) ER dere frelst (av Kristus), ved TRO". Ikke noe annet. Derfor skal vi ha blikket rettet mot ham, og ikke oss selv. Vi må stole på, sette all vår lit til og tro at han har gjort opp for alle våre synder( de vi har gjort, gjør og kommer til å gjøre) en gang for alltid. Først da får vi hvile i korset.

Og husk at Paulus sier vårt syndelegeme er korsfeset, dødet og begravet med Kristus, selv om vi rent fysisk lever i det ennå. Det som er begravet av Kristus er ikke for Guds øyne mer. Så har Gud gitt oss Den Hellige Ånd for å hjelpe å stå imot dette syndelegemet, men det hender det vinner.

Så tenk over det Renee Roland sier: "Rett ikke blikket mot deg selv for å se om du er frelst!" Da får vi bare frustrasjon og strev, korsets kraft er ikke nok for oss. Men korset skal gi oss hvile og fred. Jesus sa han var kommet for å gi oss fred, ikke en fred denne verden kan gi, men en fred bare han gi, fred med ham og Gud.Vær derfor glade.

Svar på innlegg

Ingen svar for øyeblikket.
Her kan du skrive en melding som vil vises for alle på KristenDate.no.
Skriv Skriv her Skriv i megafonen
annonseRadio 3:16