Angela sier: En mann som vil drikke kaffe ute med meg ? Sandnes / Stavanger
Skriv Skriv her Skriv i megafonen

Forum > Religion og tro > Debatt

compaq
Opprettet 14.09.2018 av compaq, mann, 68 år, Aust-Agder.
FN
Vil FN komme til å undersøke hvilken rolle verdens religioner spiller i forbindelse med forstyrrelsen av internasjonal fred og sikkerhet. Det kan bare tiden vise. Men uansett hva FN vil gjøre i fremtiden, taler ikke religionssamfunnenes voldspregede rulleblad til fordel for dem. Det er imidlertid en måte en kan forvisse seg om hva fremtiden vil innebære for religionen under FN. Visste du for eksempel at for nesten 1900 år siden ble opprettelsen av den sammensatte politiske organisasjon som nå har fått navnet FN, nøyaktig forutsagt. Det er til og med blitt forutsagt at det forut for denne organisasjon ville bli opprettet en lignende organisasjon, nemlig folkeforbundet. Du syns uten tvil at dette høres nokså utrolig ut. Men se litt nærmere på bevisene for det. De fleste av opplysningene vil du finne i det 17. kapittel i Åpenbaringen. Som du kanskje vet, gjør denne boken bruk av mange symboler når den omtaler framtidige begivenheter. Legg merke til at i versene 3, 10 og 11 blir et symbolsk ( dyr ) med sju hoder og ti horn brukt som et bilde på en ( åttende ) konge, som etterfulgte sju tidligere konger. Hvem er disse konger. Vers 10 sier om disse sju konger at fem er falt, den ene er til, den annen er ennå ikke kommet. Det er interessant å legge merke til at fem historiske verdensmakter som hadde tilknytning til bibelens historie, da hadde falt, nemlig Egypt, Assyria, Babylon, Medo-Persia og Hellas. Den sjette, Roma, var den ene som var til på det tidspunkt Åpenbaringen ble skrevet.

Som forutsagt kom det ingen annen ( konge) som representerte en verdensmakt fra Det hellige romerske rikes tid og inntil den angloamerikanske ( USA og England) dobbelmakt, den sjuende ( konge ) oppsto. Vers 11 fortsetter: Og dyret som var og ikke er, er selv den åttende ( konge ) og er tillike en av de sju men utspringer fra de sju. Hvordan utspringer den åttende fra de sju. Det var tydeligvis en sammensatt eller kollektiv organisasjon som forener levninger av de tidligere sju verdensmakter. Hvor godt passer ikke Folkeforbundet og dets etterfølger, FN, inn i dette bildet. Men det sies enda mer. Profetien sier også at dette sammensatte ( dyr ) var og er ikke, og det skal stige opp av avgrunnen. ( versene 8,11) Var det ikke nøyaktig det som skjedde med Folkeforbundet. Det forsvant en tid, under den annen verdenskrig, som om det gikk ned i avgrunnen. Senere dukket det opp igjen i form av FN slik det ble forutsagt i Bibelen. Men hvordan blir religionens skjebne forbundet med alt dette.

Passer ikke alle disse trekkene ene og alene på verdens hyklerske religiøse systemer. Deres innblanding i politikken og vanvittige blodsutgytelser er historiske kjensgjerninger. Vil det at religionen i stadig større utstrekning får ord på seg for å forstyrre verdens fred og sikkerhet, komme til å spille en viss rolle i det som til slutt kommer til å bli hovedfaktoren. FN kommer til å hate den skjøgelignende religion nok til å gjøre noe med det. De vil gjøre (henne) øde og naken og brenne henne opp med ild, fullstendig ødelegge ( henne ) Da Jesus var på jorden sa han om sine sanne etterføgere: De er ikke av verden, liksom jeg ikke er av verden. Men samtidig ba han Jehova Gud om ikke ta dem ut av verden, men å bevare dem( Joh 17:14-16) I Midt Østen har for eksempel dette landets 1800 Jehovas vitner lever i samsvar med dette prinsippet. De er fullstendig nøytrale til de religiøse og til de politiske sider ved konflikten.

Svar på innlegg

compaq
#1. Postet 20.03.2019 av compaq
jhe
Anonym
#2. Postet 20.03.2019 av Anonym
Hva er det egentlig du driver med for tida compaq, hvorfor disse meningsløse innleggene? Er det for å få dem "fram i køen"?
compaq
#3. Postet 20.04.2019 av compaq
gre
Angela sier: En mann som vil drikke kaffe ute med meg ? Sandnes / Stavanger
Skriv Skriv her Skriv i megafonen
annonseRadio 3:16