Agenda 3:16
Auden
Auden sier: Ønsker dere alle en god start på påsken, for dem skal på ferie. Selv skal jeg jobbe en del i påsken.
Skriv i megafonen

Forum >> Diverse saker >> Debatt


Åpne profilen til Vannmann

Advarsel mot Fredagsdamer

De legger ofte inn sin profil på fredag kveld, disse kriminelle damene som bare er ute etter å lure penger fra godtroende mannfolk. De vet at de vil bli avslørt og utestengt ganske fort. Derfor kommer de gjerne på fredag kveld, for de antar vel at KD har liten eller ingen bemanning i helgene. Så også denne gangen. Jeg rapporterte «base19» på fredag kveld, men hun ble ikke utestengt før i dag mandag. Angelica Vaughn kalte hun seg, og er fra Togo i Afrika.


Noen kjennetegn på slike useriøse profiler er at de ikke vil kommunisere via KD, men vil ha deg over til sin private email, for da kan de fortsette sitt spill etter at de er utestengt. Andre kjennetegn er et fristende bilde, en tekst som bærer preg av google-oversettelse, samt at de gjerne kontakter menn som er mye eldre enn dem selv. Hvis du skriver til dem, får du veldig fort vite at du er den eneste rette mannen for dem, at de tenker på deg dag og natt, at de har blitt forelsket i deg etter bare to-tre dager, og lignende sludder. Så vil de gjerne ha private opplysninger som din adresse og telefonnummer, etc. Og så vil de møte deg så fort som mulig, men de har ikke penger til flybilletten. Dessuten har de en syk mor som trenger penger til operasjon, osv.


Det finnes sikkert lignende mannfolk som prøver å lure damer. Du er herved advart!
Åpne profilen til bandyski65
Viss en har mistanke så skriv på dialekt tilbake.De forstår dei ikke.
Åpne profilen til K17
Det sier jo sitt om du/dere godtroende "mannfolk".... at dere lar dere lokke av slikt.....
Åpne profilen til blidenduer
Ok, fredagsdamer er ut

Men tirsdagsdamer er vel ok
Åpne profilen til Severian
Disse profilene er som regel svært åpenbare, men hvis du er usikker er google image search veldig effektivt. Jeg fikk akkurat beskjed av Veronica Black. I følge bildet hennes xD Husk at hvis det virker for godt til å være sant er det som regel akkurat det det er.