Agenda 3:16
Auden
Auden sier: Ønsker dere alle en god start på påsken, for dem skal på ferie. Selv skal jeg jobbe en del i påsken.
Skriv i megafonen

Forum >> Politikk og samfunn >> Debatt


Åpne profilen til RemiS

VALG 2017

Valget i høst ser ut til å bli veldig spennende. Vil vi ha Jonas eller Erna som Statsminister?

Hvilket Norge får vi om Jonas må danne Regjering med støtte fra SV, SP, Rødt og MDG?
Hvilket Norge får vi om dagens Regjering fortsetter?

Skal dagens Regjering fortsette må Venstre og KrF over sperregrensen, eller H/FrP må ha flertall alene.

Personlig tror jeg at Norge er best tjent med at dagens Regjering får fortsette.
Jeg stoler rett og slett ikke på Jonas & co. 

Det er sikkert også mange som vil stemme på PDK, selv om de ikke vil få nok stemmer til å komme inn på Stortinget. Det kan derimot ødelegge for 4 nye år med borgerlig Regjering.

Jeg vil oppfordre ALLE til å bruke stemmeretten.
Det er flaut at vi i vårt frie land tar så lett på stemmeretten.
At vi har en valgdeltakelse på 60-70% er skremmende lavt.
Åpne profilen til Aron
Hvem støtter Israel, det er det jeg vil legge vekt på.
Anonym
Hvem støtter Israel, det er det jeg vil legge vekt på.
 
Da Aron har du egentlig berre to reele  valg slik eg ser det...  Krf eller Frp.  

Forøvrig RemiS så trur eg Frp eller H må ut.  De øydelegger for mannen eller dama på gølvet. 
Sjukelønningene må bestå. Dette vil Høgre og Frp rassere.. Stakkars folk som blir sjuke...  
Åpne profilen til Aron
Det er i alle fall slik at skal vi forvente å bli velsignet av Gud som nasjon må vi kristne stemme på de politikerne som støtter Guds utvalgte folk. 
Gud er overalt, alltid og han forventer at vi baserer alle våre avgjørelser på hans vilje. På den måten kan han velsigne oss.
Gud forventer at vi ber for vår regjering. Da kan han gi oss en god en.


Hvor priviligerte vi er..))
Åpne profilen til ester
Demokratene er ett bra parti med god oppsluttning på facebook ivertfall....Ellers håper jeg Listhaug får lede FRP om de vinner! Har ikke sansen for Siv eller Erna som blir styrt av verdensmakten som marionettedukker.For ikke å snakke om Støre hvør nasen blir lenger og lenger om pinokio! Og kan nesten ikke krype lenger oppi rompa på alle muslimene..og som vil ha inn flere av bråkmakerene..vi har ikke nok problemer! Må bryte ned Norge ytterligere!
Åpne profilen til RemiS
 
Da Aron har du egentlig berre to reele  valg slik eg ser det...  Krf eller Frp.  

Forøvrig RemiS så trur eg Frp eller H må ut.  De øydelegger for mannen eller dama på gølvet. 
Sjukelønningene må bestå. Dette vil Høgre og Frp rassere.. Stakkars folk som blir sjuke...  


Det er riktig angående Israel. FrP og KrF er de eneste partiene som er klart mest positive til Israel. Når det gjelder sykelønn så er det feil at FrP og Høyre vil rasere denne. Det er riktig at de ønsker endringer i den, men det er feil å si at de vil rasere den. Det er snakk om å innføre 1 karensdag, dvs at man ikke får lønn fra første dag man er syk. Viktig å nevne at dette ikke gjelder kronisk syke mennesker. De gjorde dette i Sverige for flere år siden og sykefraværet sank som en stein. At FrP og Høyre ødelegger for menn og kvinner på "gulvet" er også en faktafeil som AP og Arbeiderbevegelsen elsker å bruke.

AP beskylder H/FrP for å gi store skattelettelser til de rikeste og lite eller ingenting til hvermansen. Det er nå ren matte. Minus 10% skatt av 3 millioner er mer enn minus 10% av 300.000. Det AP forsøker å få folk til å tro på er at deres skatte- og avgiftsøkninger på 15 milliarder kroner kun skal ramme de rike, men det er ikke sant. Deres økninger vil ramme oss alle og de rikeste vil være like rike uansett hvem som styrer landet.

Får vi jonas som Statsminister får vi en Regjering som snur midtøstenpolitikken til Pro Hamas fremfor Pro Israel. De vil gjøre det vanskeligere for kristne privatskoler m.m.

Det er ingen alternativ som er perfekte, men slik jeg ser det så er FrP/H det beste alternativet. De må ha mest sannsynlig ha støtte fra KrF og Venstre, men er klart bedre enn AP med støtte fra Rødt, MDG, SV og SP.

Viktigst av alt er at vi bruker stemmeretten!
Åpne profilen til Aron
2 Daniels bok 23:

"Herrens ånd taler gjennom meg , og hans ord er på min tunge. Israels Gud har talt , til meg har Israels klippe sagt:
Det skal være en hersker over menneskene, en rettferdig , en hersker i gudsfrykt. Han skal være lik morgenens lyd når solen står opp, en morgen uten skyer, når gresset spirer frem av jorden ved solskinn og ved regn"

Det handler i liten grad om partiprogram, det overordnede er disse to krav til de som styrer; de skal være rettferdige og Gudfryktige. Dette er vilkåret for velsignelser over folket.
Vi kristne må derforstille spørsmålet til oss selv før vi stemmer ved valget. Hvilke parti oppfyller disse kravene ?

Alle styresmakter er innsatt av Gud, det står i bibelen ( Rom 13:1-5)5  til velsignelse eller dom. Vi kristne plikter å be inn de rette styresmaktene og følgelig får vi de styresmaktene vi fortjener. Det gjelder alle styresmakter overalt og til alle tider.
Åpne profilen til compaq
Jehovas vitner stemmer ikke på valg og driver ikke politikk

Jehovas vitner er en organisert enhet eller gruppe av mennesker som har innvigd seg til å gjøre den allmektige Guds vilje under ledelse av hans Sønn, kristus Jesus. De har sluttet seg sammen i den hensikt å kunngjøre at han, hvis navn alene er Jehova, er herre over hele universet og at han er den som skaper jordens evige, himmelske rettferdsregjering, det rike som Kristus Jesus lærte sine disipler å be Gud ( Fader vår ) den allmektige om. 

De viser alle mennesker den eneste vegen til dette rike som skal bestå for evig og komme i stedet for alle jordens nåværende riker som snart skal bli tilintetgjort i Jehovas slag ved Harmageddon.

Jak 4:4: I utro vet I ikke at vennskap med verden er fiendskap mot Gud. den altså som vil være verdens venn, han blir Guds fiende. 1. Joh 2:15: Elsk ikke verden, heller ikke de ting som er i verden. Om noen elsker verden, da er kjærligheten til Faderen ikke i ham.
Åpne profilen til Aron
Compaq
Hva med den hellige ånds, sannhetens ånds, ledelse ?..i Jesus Kristus navn.
Åpne profilen til RemiS
 Forøvrig RemiS så trur eg Frp eller H må ut.  De øydelegger for mannen eller dama på gølvet. 
Sjukelønningene må bestå. Dette vil Høgre og Frp rassere.. Stakkars folk som blir sjuke...  


Du kjøper propaganda fra LO med slike påstander. Høyre og FrP ødelegger ikke for folk på gulvet og de vil heller ikke røre sykelønnsordningen. Du finner ingenting om det i dere politiske programmer.