Mann38 sier: Ønsker alle på kd ei velsignet god helg :)
Skriv Skriv her Skriv i megafonen

KristenDate og Solid Love slår seg sammen

Nordens to største aktører innenfor kristen nettdating slår seg sammen til en felles tjeneste. Tjenesten fortsetter under navnet KristenDate. Mentor Medier-eide Solid Love innlemmes fra 1. november 2018 i KristenDate som satser videre i hele Norden. KristenDate blir da Nordens største aktør innen kristen nettdating.

– Vi ser fram til å fortsette arbeidet med å bygge en stor og attraktiv kristen nettdatingtjeneste for et nordisk marked. KristenDate er allerede en etablert og kjent merkevare i Norge og Sverige, og vi vil om kort tid også etablere oss i det danske markedet. Vi gleder oss til å satse videre og å legge til rette for gode digitale møteplasser i både Norge, Sverige og Danmark, sier Øyvind Isaksen i Social Garden som driver KristenDate.

– Vi er glade for at KristenDate satser videre mot dette nisjemarkedet og tror at dette totalt sett vil være til det beste for brukerne av denne tjenesten. Nettdating som møteplass handler om volum i brukere og da tror vi at det er til det beste for kundene og kvaliteten på tjenesten at de to aktørene på markedet går sammen, sier konserndirektør i Mentor Medier Ole-Jacob Mosvold, som er ansvarlig for Solid Love.

Arbeidet med å slå sammen tjenestene begynner 1. oktober 2018 og eksisterende kunder av Solid Love vil fra denne datoen tilbys medlemskap på KristenDate.

KristenDate og Solid Love slår seg sammen

Mann38 sier: Ønsker alle på kd ei velsignet god helg :)
Skriv Skriv her Skriv i megafonen
annonseRadio 3:16