Her kan du skrive en melding som vil vises for alle på KristenDate.no.
Skriv Skriv her Skriv i megafonen
Anonym
Opprettet 24.02.2017 av Anonym.
Kjærlighet og relasjoner
Hei

Jeg er ny her og har bare skumlest litt i denne delen av forumet og ønsker derfor bare å nevne et par ting som kanskje kan hjelpe akkurat deg med å få den samme roen som jeg har til det hele. Jeg tror at ved å unngå å være forvirret, så kan du heller fokusere på det som faktisk er viktig.

Sex

Sex er en fantastisk ting. Men bibelen varsler også om farene og gir oss en liten rette snor i hvordan det kan være trygt og lurt å forholde seg til denne lysten.

Er det så vanskelig å tenke seg, at du mest sannynlig selv vet hva som er rett? Men at vi som mennesker likevel velger anderledes.

Sex før ekteskap er risikabelt, da man faktisk ikke har inngått noe som helst løfte om å være med hverandre i gode og onde dager inntil døden skiller oss ad. Jeg tror at ingen mennesker har rett til å dømme andre og at gud dømmer oss individuelt ut ifra våre forutsetninger til å kunne forstå. Jeg tror gud er større en at han skal slite med å ta stilling i en problemstilling på menneskelig nivå. Du og jeg er født med de instrumentene som trengs, slik kan vi selv kan tro, føle, høre og se hva som er rett å galt. Hva som er ondt og hva som er godt.

Eks: Si at du ser på pornografi og blir tent av dette. Da vet du best selv om dette er godt eller ondt. Er det en dame eller en mann som viser seg frem fordi det er vakkert eller er dette mennesker som blir misbrukt, tvunget og mishandlet? Er dette voksne folk som tar egne valg eller er det unge mennesker som blir utnyttet. Er det bilde/video av ei/en du elsker og som har gitt deg dette fordi du ikke skal føle deg så aleine? Eller er dette en video av noen helt tilfeldige mennesker, som du ikke vet noe om. Kanskje de gjør det frivillig, men er tvunget pga. penger? Jeg mener at dette bare nok engang er eksempler på at svaret på problemstillingene som blir stilt, er det faktisk du selv som har det beste svaret på. Det du ikke klarer å gjøre noe med, må du da legge i hendene på gud. Da må du be!

Jeg mener det samme gjelder samboerskap og alle andre problemstillinger. Du vet detaljene og derfor vet også du best hva som er rett og galt.

Loven fører til død! Til tross for at gud har sagt at om vi følger den, så skal vi leve.
Jeg tror det handler om å prøve å forstå det vi leser og at du som tror/ber og leser vil forstå.

Synd leder oss til å tru at vi kan følge guds lov og at gud derfor ikke er en absolutt nødvendighet.

Heldigvis har vi Jesus. Helleluja!

Svar på innlegg

Anonym
#1. Postet 25.02.2017 av Anonym
Takk for et godt innlegg! Jeg tror på nåde over nåde, men jeg tror også at troen kommer av forkynnelsen. Derfor er det viktig at vi leser Guds Ord og ber som en naturlig del av dagen. Om vi faller og gjør feil så er nåden der og gjør at vi kan reise oss igjen og fortsatt kjenne at vi er elsket av Gud :).
Anonym
#2. Postet 27.02.2017 av Anonym
Veldigbrainnlegg!
Her kan du skrive en melding som vil vises for alle på KristenDate.no.
Skriv Skriv her Skriv i megafonen
annonseRadio 3:16