Her kan du skrive en melding som vil vises for alle på KristenDate.no.
Skriv Skriv her Skriv i megafonen

Forum > Diverse saker > Debatt

Anonym
Opprettet 28.09.2016 av Anonym.
Bruken av barn på bilder på nettet.
Jeg ser at mange her inne poserer på bilder sammen med barn og barnebarn. Hvorfor gjør de det? Er det for å vise fram barn og barnebarn? I så fall, hvorfor akkurat det? I så fall, hvorfor akkurat her?

Det er vel ikke barna og barnebarna som er på søk etter venner eller kjærester? Til det er de altfor unge. Noen er også veldig små. Eller er det kanskje bare for å vise hvor snille og gode og glade de er i barn og barnebarn? I så fall er det ganske kynisk.

Det å bruke andre, og særlig barn, for å fremheve gode og idealiserte sider ved seg selv er uetisk. Og det er på grensen av hva lovverk tillater. Kanskje også over grensen - der er eksempler på at barn, i voksen alder, saksøker sine foreldre fordi de har brukt dem ved å poste bilder av dem på nettet.

Er ikke folk klar over at barn har selvstendige rettigheter og at de ikke skal eksponeres mot sin vilje på nettet? Det ser ikke sånn ut.

Særlig på en dating side blir dette feil. Uansett om denne siden, KD, har en kristen profil. En datingside er en datingside uansett, og det er et sted hvor voksne mennesker presenterer seg selv, med tekst om seg selv, og med bilder, etter smak og behag, av seg selv eller steder og ting de liker.

Dette lyder kanskje veldig moralisernde. Men det får så være. I hovedsak handler det om etikk og prinsipp.

Et spørsmål, som en illustrasjon: ville det vært OK å ta med barn på bilder også på konkurerende datingsider, for eksempel Cupido, eller Utro, eller Sukker, eller hva de nå heter alle sammen - for å sette det på spissen?

Svaret gir seg selv.

Takk for oppmerksomheten.

Svar på innlegg

Ingen svar for øyeblikket.
Her kan du skrive en melding som vil vises for alle på KristenDate.no.
Skriv Skriv her Skriv i megafonen
annonseRadio 3:16