Her kan du skrive en melding som vil vises for alle på KristenDate.no.
Skriv Skriv her Skriv i megafonen

Forum > Diverse saker > Debatt

Anonym
Opprettet 31.01.2018 av Anonym.
JEG ER ..... Justus
Sikkert det værste man kan fortelle om på en dating side, eller værtfall noe av det verste man kan fortelle... hvertfall om man vil finne seg ein kjæreste. Men det må vel bare gjørest....

Hei jeg heter "Justus" og jeg er spilleavhengig.

Hei jeg er Justus og jeg er spilleavhengig. Det har selvsagt ført til at jeg har dårlig økonomi... Og jeg har heller brukt pengane mine på spill enn mat og noen ganger regninger. jeg sorterer regningene frå viktigast til ikke viktige.. over forfallsdato nærmest forfallsdato til lenge til forfallsdato…. De regningene som har lengst forfallsdato står jeg over… Helt hårreisende…… Jeg får vondt i magen bare jeg snakker om det og kvier meg til å legge dette ut mens jeg skriver dette…. Føler at jeg nesten må spy, men jeg må gjøre det for meg…. Jeg spiller på alt som kan spilles på. Hest, lotterispill, poker, flaxlodd og slotsmaskine..

Men jeg er klar over det. Og jeg har begynt å trappe ned. Før jul sperret jeg meg for Rikstotto spilling, og i nyttårshelgen ble eg ( heldigvis ) sperret for spill på eit kasino. Og no har eg begynt og sperre meg for spill. Og i helga var jeg på arrangement og der fikk jeg snakket ut med noen som hjalp meg til å sperre meg for resten av spillene på Norsk Tipping. Men eg kløøøøøøør etter å få spille eg klør etter å få sende gjennom eit par kupponger av vikinglotto eller eurojackpot.... Og for sikkelig vondt av å ikke få spille. Jeg tenker ofte på å spille og som sagt klør jeg etter å spille tenk og kunne få vinne 110 millioner på vikinglottto eller 800 millioner på eurojackpoten. Det hadde vært så deilig. Kunne hjulpet heile familien min helt ned til mine søskenbarns ungers unger..

Selvfølgelig er sjansen til at jeg vinner mikroskopisk men det er jo en sjanse hvertfall om man spiller. Desverre eller egentlig Heldigvs har eg sperret meg for spill no for ei periode... i en mnd Og jeg trenger no din hjelp.... Kan du be for meg.? Kan du be for meg at jeg klarer å gjennomøre denne mnd og kan du be om at jeg klarer å bli fri frå denne lidelsen

Svar på innlegg

Anonym
#1. Postet 01.02.2018 av Anonym
Du er tøff som deler
Anonym
#2. Postet 01.02.2018 av Anonym
Hei JustusBarabas

Opplever at du er temmelig desperat, og det er da endringer kan skje.

Når jeg begynte å tenke på å be for deg, kunne jeg merke DHÅ. Og vil gjerne be om at du blir fri

heier på deg
Anonym
#3. Postet 01.02.2018 av Anonym
Ut fra din beskrivelse vil jeg si at du har en spilleånd i deg og den kan Jesus Kristus drive ut.
Jeg skal be for deg, men jeg anbefaler også at du går til forbønn i en menighet den DHÅ manifesterer seg og sier konkret til forbeder hva du vil bli satt fri for. Er du desperat nok vil du da bli satt fri etter forbønn.
Gjør det, og stol på det, så er du fri..)
Anonym
#4. Postet 01.02.2018 av Anonym

Du bør ha veldig gode forutsetninger for å bli fri fra spilleavhengighet. Du er reflektert og ser at dette ødelegger livet ditt. Og du har et godt hjerte, for du vil jo bruke eventuelle millioner til å hjelpe andre. Og du vet at det er ytterst, ytterst usannsynlig at du vil bli rik på dette. Det er faktisk ytterst sannsynlig at du blir lutfattig. Og om du skulle vinne, er du sikker på at det ville være så deilig som du tror? Tenk på at dette er penger som andre mennesker taper, mange av dem er spilleavhengige slik som du. En gevinst er penger som du tar fra andre.


Nå har du sperret deg selv for spill i en måned. Det står det respekt av. Jeg håper at alle som leser ditt innlegg, ber for deg. Reis deg nå, vis din styrke og vær den mann som Herren har skapt deg til. Du kan hjelpe mange mennesker med de pengene som du søler bort på spill, og du kan hjelpe deg selv. Vi skal be for deg, men det er du selv som må reise deg. Lykke til, og fortell oss hvordan det går med deg.
Anonym
#5. Postet 01.02.2018 av Anonym

Salme 18:3Herren er min klippe og min festning, min frelser. Min Gud er min klippe, som jeg setter min lit til, mitt skjold og min frelses horn, min borg. 4Jeg påkaller Herren, han som vi lovpriser, og jeg blir frelst fra mine fiender. 5Dødens rep omspente meg, fordervelsens strømmer forferdet meg. 6Dødsrikets rep omringet meg, dødens snarer truet meg. 7I min trengsel påkalte jeg Herren, jeg ropte til min Gud. Fra sitt tempel hørte han min røst, og mitt skrik kom for ham, til hans ører. 8Da ristet og bevet jorden, fjellenes grunnvoller skalv. De ristet, for hans vrede var opptent. 9Røk steg opp fra hans nese, fortærende ild fra hans munn. Glør luet fram fra ham. 10Han bøyde himmelen og steg ned, mørke var under hans føtter. 11Båret av kjeruber fløy han, på vindens vinger for han fram. 12Han gjorde mørket til sitt skjul, og teltet rundt om ham var mørke vann, tykke skyer. 13Ut fra stråleglansen foran ham brøt hans skyer fram - hagl og glødende kull. 14Herren tordnet i himmelen, Den Høyeste lot sin røst høre - hagl og glødende kull. 15Han skjøt ut sine piler og spredte sine fiender, med lyn i mengde forvirret han dem. 16De dype renner i havets bunn ble synlige, jordens grunnvoller ble lagt bare - ved din trussel, Herre, ved pusten fra din neses ånde. 17Fra det høye rakte han ut sin hånd, han grep meg, han dro meg opp av dype vann. 18Han fridde meg ut fra min sterke fiende, fra dem som hatet meg - for de var for sterke for meg. 19De overfalt meg på min ulykkes dag, men Herren ble min støtte. 20Han førte meg ut i fritt rom. Han frelste meg, for han hadde behag i meg.
Anonym
#6. Postet 03.02.2018 av Anonym
Hei Justus.
Står respekt av det å stå frem med ditt problem.Da har du forstått at du har ett problem og mange vil be for deg.
Jeg lurer på om du er i arbeid og om det er en AKAN-komite på din arbeidsplass,hvis det, så kan du henvende deg hos de og du får oppfølging.De har taushetplikt.Eller du kan gå til din fastlege eller pastoren i menigheten hvis du har en.Snakk med en frelst venn hvis du har.
Tror ikke du skal stå alene med dette.Vi ber her inne og fint om du forteller hvordan det går.
Gud velsigne deg og jeg ber om at spilleavhengigheten skal bli så motbydelig at du ikke klarer å spille mer.heier på deg.
Anonym
#7. Postet 07.02.2018 av Anonym
Vi ber for deg her,men du kan også går til forbønn hos din lokale menighet. Det er en ånd av spilleavhenglighet som kanskje må drives ut om den ikke går frivillig. Maria Evensen tar for seg hvordan du ka bli fri også i sine lettleste hefter. Det er også ett mirakel i din munn, slik at om du er frelst så har du autoritet til å befri deg selv ved å jage en slik åndsmakt på dør i Jesu navn...proklamer...Jesus har seiret over det onde. Påkall Jesus og han vil utfri deg! Tal direkte til den ånd av spilleavhenglighet,og be han gå ut fra ditt liv. Be om blodets beskyttelse. Be hver gang lysten kommer,og proklamer...jag han på dør. Så tar du en dag av gangen...for hvær dag har nok med sin plage. Stå imot å vær sterk. Jesus er med deg. Og han kan utfri deg. For ingenting er for vanskelig for han! Gå på youtube å søk på Maria Evensen så får du forkynnelse om bedrielse..fikk ikke kopiert inn linken her..
Her kan du skrive en melding som vil vises for alle på KristenDate.no.
Skriv Skriv her Skriv i megafonen
annonseRadio 3:16