Forum > Religion og tro > Debatt

roy2
Opprettet 15.08.2017 av roy2, mann, 51 år, Vest-Agder.
Evangelisering med kristne traktater og kristen film.
Hei jeg har drevet å evangelisert med kristne chick traktater som man kan bestille på www.chick.com og også delt ut noen dvder jeg har bestilt på samme nettside som heter.: The light of the world. Jeg lurer på at å dele ut disse dvdene og disse traktatene er imot Guds vilje fordi jeg har delt ut chick traktater der det er bilde av det som skal forestille Jesus Kristus når han hang på korset og den filmen som egentlig er mange bilder der det er bilder som skal forestille Jesus også bilder som skal forestille Jesus på korset. Hvorfor jeg lurer på at å dele ut disse dvdene og traktatene ikke er etter Guds vilje er på grunn av disse bibelversene.:

Apostlenes gjerninger: 17:29.: Siden vi altså er Guds avkom, burde vi ikke tenke at Guddommen er lik gull eller sølv eller stein, noe som er formet av menneskets kunst og påfunn.

Jesaja: 42:8.: jeg er Herren, det er Mitt navn: og Jeg vil ikke gi Min herlighet til noen annen. Jeg gir heller ikke Min lovprisning til utskårne billedstøtter.

Da vil jeg spørre om jeg kan få et bibelsk svar på om disse eller bare et av disse Bibelversene går imot utdeling av disse kristne traktatene og denne kristne filmen.

Jeg vil også spørre om det er 1 eller flere kristne mennesker som kan skrive ned 1 eller flere Bibelvers som går ut på det samme eller ihvertfall nesten det samme som de 2 Bibelversene jeg skrev ned i denne meldingen.

Svar på innlegg

Anonym
#1. Postet 18.08.2017 av Anonym
jeg ville sett på dette som et problem http://www.chick.com/whykjv/
særlig den om at Bibelen skal leses på engelsk av alle.
Anonym
#2. Postet 18.08.2017 av Anonym
Jeg ville heller bestilt Jesusboka hos Hermon Forlag. Koster 499 kr. for 100 stk. Enkel bok som beskriver Jesus og evangeliet på norsk. Skal man evangelisere til mennesker på andre språk kan man bruke boken "Veien til Gud" som er oversatt til arabisk, engelsk og farsi.

https://www.hermon.no/jesus_boka_100_pakning

https://www.hermon.no/veien_til_gud_100-pakning
annonseRadio 3:16