Anonym
Opprettet 24.04.2017 av Anonym.
Geoengineering/chemtrails, har du kunnskap om det?Det bør du ha!
Hvor mange kjenner til geoengineering/chemtrailing av planeten?
Vennligst klikk på link.Eller søk opp ordene på youtube.

https://www.facebook.com/visualtrix/videos/876552545794805/

Svar på innlegg

Anonym
#1. Postet 24.04.2017 av Anonym
Chemtrails ja. Fullt klar over det. Men akkurat som i videoen så vil folk flest ikke snakke om det og lukker ørene og stikker hodet i sanden.
Anonym
#2. Postet 29.04.2017 av Anonym
Kjenner til det...de leker med været. Velger å tro at Herren lar det skje..for jorden skal jo få mange naturfenomen, ekstremvær og rystelser den siste tiden før han kommer. Men det verste sparer han til når herren har hentet sine. Så vær rede og vent på han. Han kommer meget snart!
Vi kan vel lite gjøre med det dem sprayer jorden med...
Anonym
#3. Postet 29.04.2017 av Anonym
Ester
Alt kan forandres ved bønn, glem ikke det..)
Anonym
#4. Postet 30.04.2017 av Anonym
Tja...man kan vel ikke snu på hva som allerede er bestemt fra jorden ble dannet....snart blir menigheten hentet..mog da kan de bare spraye sånmye de vil for min del...og bade i elendigheten de selv har skapt.
Anonym
#5. Postet 30.04.2017 av Anonym
Tror dette bare er et tegn i tiden. Får håpe folk våkner opp også i Norge..
august afternoon
#6. Postet 30.04.2017 av august afternoon
Har selv hørt om det og blant de mest kjente er "Agent Orange" som ble brukt under Vietnamkrigen og
Skapte ett Østens "Holocaust" med tap av liv og skader selv i dag.
Formålet med å spraye ca 70-80 millioner liter med gift,var vistnok å skulle ødelegge løvverk på landsbygden,for å
Synliggjøre fienden,med det som resulterte i omfattende skader på menneskene..amerikanske styrker ble også Rammet.
Skadene gikk alt i fra skader i den mentale helse til mer direkte død.
compaq
#7. Postet 01.05.2017 av compaq
Menneskene raserer jordens regnskoger. Men disse skogene er svært viktige for livet på jorden. De er støyfrie vakre fabrikker som produserer oksygen og mat og danner livsgrunnlaget for utallige livsformer. Hvis alle skogene blir ødelagt, vil det gå enormt hardt ut over livet på jorden. Og de forsvinner raskt. Bare Gud kan dikte trær skrev en poet. Det er sant. Tenk på noen av de nærings og nytelsesmidlene som opprinnelig kommer fra regnskogene verden over: ris, mais, poteter, sukkerrør, bananer,appelsiner, kaffe, tomater, sjokolade, ananas, vanilje, nøtter, krydder, te og osv. Tenk på noen av de medisinene som ble brukt som muskelavslappende middel før operasjon, hjertesvikt, kreft og osv. Hvilken andre helbredende midler som kanskje fortsatt er skjult,er ikke kjent. Et botaniker sa Vi ødelegger ting vi ikke engang vet finnes.

På Påskeøya i det sørlige stillehavet rager det opp noen store steinhoder over de gresskledde liene og stirrer tomt ut over havet. De som laget dem, svant bort for flere hundre år siden. Noen eksperter mener at folk måtte forlate disse stedene fordi de utryddet skogene der. Uten trær ble jorden ufruktbar, så de flyttet videre. Avskoging her på Påskeøya kan ha vært årsak til at en sivilisasjon forsvant. Men i vårt tid er det fare for at menneskene gjør det samme med hele planeten. I himalaya skal kvinner ha klynget seg til trær i desperate forsøk på å hindre tømmerhoggere i å felle dem. I Malaysia har noen som tilhører stammer som holder til i skogen, stilt seg opp for å danne kjeder som skulle blokkere veien for tømmerhoggere og deres tunge maskiner

De 200 millioner menneskene som livnærer seg av det som er i regnskogene, har en svært personlig del i krisen. Etter hvert som sivilasjonen rykker fram, trenger de innfødte stammene lenger innover i skogene, noen ganger helt til de støter på nybyggere som rykker fram fra den andre siden. Mange stammer ble utryddet på grunn av de fremmedes sykdommer. Andre som blir tvunget til å tilpasse seg utenverdenen, ender opp blant de fattige i byene. Der føler de at de ikke hører til i samfunnet og lever et utsvevende liv. Men verden er i ferd med å få øynene opp for deres vanskelige situasjon. Mange verden over har begynt å snakke om miljøvern.

Jehova Gud skapte menneskene for at de skulle ta vare på jorden og dyrket den, ikke for at de skulle kle den naken. I det gamle Israel satte han grenser for hvilke trær hans folk kunne hogge da det inntok det lovte land. ( 5.Mos 20: 19-20 ) Han lovte at hele menneskeheten i nær framtid skal få leve i harmoni med naturmiljøet. ( 1.Joh 2: 17 ) Bibelen gir oss håp, håp om en tid blir et paradis, istedenfor å gjøre den til ørken ved hjelp av bulldosere, en tid da de vil bringe den i god stand igjen, istedenfor å maltraktere den, da de vil se framover, istedenfor grisk å tappe jorden for dens råstoffer av hensyn til hva som er fordelaktig i øyeblikket. Skogene har en framtid. Det har ikke den korrupte tingenes ordning som er i ferd med å ødelegge dem og hele jorden.
Anonym
#8. Postet 22.11.2017 av Anonym
Frykt ikke, jeg har kommet for å fortelle dere en stor glede:

https://www.youtube.com/watch?v=CEii1_kEoZs
https://www.youtube.com/watch?v=e20vaAtncsM

PS - hææla dussen
Anonym
#9. Postet 23.11.2017 av Anonym
Olebrum bør google project popeye tror jeg...

https://www.youtube.com/watch?v=aUfBlfeuHbI
annonseRadio 3:16